Activitats Cine i vídeo

Brossa, poeta transitable

Imprescindibles de TVE

27 abr. 2016

Brossa, poeta transitable

Brossa, poeta transitable

El MACBA acull la presentació del documental Brossa, poeta transitable que RTVE ha realitzat sobre l’artista i que forma part del programa Imprescindibles de La 2.

Per Brossa, la poesia era una aventura oberta. Una aventura que el va portar a esborrar límits per a la seva poètica; a sortir del paper i transitar per diverses disciplines: teatre, cinema, arts plàstiques, amb obres sobre paper i amb les tres dimensions dels poemes objecte; i a practicar l’escultura urbana, que ell anomenava «poemes transitables». El documental discorre pel camí creatiu de l’autor a través de les seves pròpies paraules, gràcies a diverses entrevistes del fons de TVE, i a través del testimoni de les persones que el van acompanyar en la seva tasca. Una tasca singular, focalitzada en el món de les idees, vertebrada per una ferma disciplina creativa i amarada de màgia. Per això Brossa, poeta transitable també s’endinsa en la personalitat del protagonista, i posa de manifest al seu caràcter inconformista, singular i absolutament lliure.

Amb la participació d’Ana Peláez, directora d’Imprescindibles, i de Soledad Gomis i Manel Arranz, autors del documental, entre d’altres convidats.

Programa

DIMECRES 27 D'ABRIL DE 2016, 19 h

Activitat produïda per:

Patrocinador principal d'activitats:

Inscripció

Auditori Meier. Entrada gratuïta. Aforament limitat.

Contacte

Programes públics
macba@macba.cat
Tel: 93 481 33 68

 • Afegeix al Recorregut

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

 • Comparteix

  Per email

 • Comenta

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.