Activitats Professorat

Presentació dels programes educatius

Adreçada al professorat de tots els nivells escolars

20 oct. 2016

Foto: Eva Carasol

Foto: Eva Carasol

Aquest any us proposem començar el curs amb una trobada per compartir la programació expositiva del museu, el nou programa d’activitats escolars i la formació contínua per al professorat. Volem donar a conèixer de primera mà tant els continguts dels diferents projectes com les seves metodologies de treball. La majoria dels projectes d’enguany es centren en la nova presentació de la Col·lecció i en l’exposició MIRALDA MADEINUSA que podreu visitar, com a primícia, el dia abans de la inauguració.

La sessió anirà a càrrec del Departament d’Educació del museu, acompanyat per l’equip d’educadors, els formadors i els artistes col·laboradors.


Us convidem a assistir-hi!

Programa

[Canvi de data]
DIJOUS 20 D'OCTUBRE DE 2016, DE 19.30 A 21.30 h
Lloc: Atri del MACBA.

Inscripció

Entrada gratuïta. Amb inscripció prèvia. Aforament limitat. Obrim la inscripció el 22 de setembre. A partir d'aquesta data podràs reservar la teva plaça fent clic al botó.
Recordeu imprimir o desar al mòbil la carta de confirmació que rebreu al final del procés d’inscripció. És el comprovant de la vostra plaça i us la demanarem a l’accedir a l'activitat. Un cop iniciat l’acte, les places reservades sense ocupar poden ser reasignades a la llista d’espera, per tant us recomanem puntualitat.

Contacte

Per a més informació: 93 412 14 13 i educacio@macba.cat

Informació de contacteSom conscients que per contribuir a l’art contemporani cal donar suport a l’ensenyament i promoure un sistema pedagògic que refermi la creativitat i l’experiència estètica.
La Fundación Banco Santander comparteix plenament aquesta filosofia amb nosaltres, i és per això que un any més col·labora amb el MACBA actuant com a mecenes del seu Programa de Formació Permanent del Professorat.

 • Afegeix al Recorregut

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

 • Comparteix

  Per email

 • Comenta

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.