Activitats Tallers

Microrracismes

Habitació 1418

08 jul. 2017

17 h

Microrracismes

Microrracismes

Una trobada i taller impartit per Antoinette Torres Soler, fundadora i directora d’Afroféminas, una revista digital que es llegeix en més de quaranta països i que compta amb milers de seguidorxs a tot el món de parla hispana.

Amb aquesta cubana espanyola que resideix a Saragossa des de fa una dècada analitzarem, a través d’una dinàmica participativa, situacions quotidianes per visibilitzar i conèixer quina és la percepció que realment tenim de les persones afrodescendents.


Antoniette Torres Soler ha estat professora de Teoria Estètica a la Universidad de las Artes de Cuba fins a l’any 2007. Des de 2010 és presidenta de l’Asociación Cultural Somos Arte, entitat que desenvolupa projectes musicals, d’arts visuals i performance, entre d’altres.

L'Habitació 1418 neix al 2014 com a projecte del CCCB i el MACBA per oferir als joves d'entre 14 i 18 anys un espai on acostar-se, aprendre i experimentar amb continguts relacionats amb la cultura i l'art contemporanis. Internet, cinema, disseny, creació, alimentació, tecnologia o teatre són alguns dels àmbits que es treballen a partir de tallers diversos, visites a exposicions o amb la participació en festivals i projectes artístics vinculats, sobretot, al barri del Raval.

L’espai està dirigit per l’artista visual Fito Conesa i està ubicat a l'Aula Zero del MACBA (davant del MACBA Store Laie, amb entrada per la plaça de Joan Coromines). L'accés és gratuït.

Programa

DISSABTE 8 DE JULIOL, DE 17 A 21 h
Lloc: Aula 0 del MACBA

Inscripció

Activitat gratuïta. Sense inscripció prèvia. Places limitades


Contacte

Tel. 93 481 33 68
macba@macba.cat

Informació de contacte

#Habitacio1418Participa a la conversa!

 • Afegeix al Recorregut

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

 • Comparteix

  Per email

 • Comenta

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.