Activitats Altres

Mercè 2016: Jornada de portes obertes

Festes de la Mercè

24 set. 2016

Festes Mercè 2016

Festes Mercè 2016

Amb motiu de les festes de la Mercè, el MACBA ofereix una jornada especial de portes obertes amb activitats adreçades a tots els públics.

PRESENTACIONS DE LES EXPOSICIONS
Amb motiu de la festa de la Mercè, hem preparat una marató de visites comentades a les exposicions que es poden veure actualment al museu: Col·lecció MACBA 31; PUNK. Els seus rastres en l’art contemporani; i Andrea Fraser. L’1%, c’est moi. No us perdeu les presentacions que oferirà l’equip d’educadors del MACBA a les hores en punt.
Novetat! De 12 a 14 h, aquestes presentacions es faran en llengua de signes.
Visites de 10 a 19 h. Durada de les visites: 30 min aprox. Activitat gratuïta per a tots els públics. Més informació: Exposicions

TALLER MACBA EN FAMÍLIA
Fes-t'ho tu. La destrucció creativa

Amb la festa de la Mercè iniciem la nova temporada de MACBA en família. Per celebrar-ho, convidem petits i grans a visitar el museu i a participar en el taller Fes-t'ho tu. La destrucció creativa, on descobrireu els rastres del punk en l’art contemporani i on, plegats, exaltarem la col·lectivitat i trinxarem l’autoria. Un taller de fanzines amb fotocòpies, grapes i pega per un tub en què, per molt poc, es pot donar tot. A càrrec de l’artista Antoni Hervàs i l’equip d’Educació del MACBA.
Taller de la Mercè, de 10 a 14 h i de 16 a 20 h. Activitat recomanada per a nens i nenes de 6 a 13 anys. Atri del museu. Gratuït. Sense inscripció prèvia. Més informació: macba@macba.cat i tel. 93 412 14 13

ESPAI FAMILIAR
Vine a gaudir del nostre Espai familiar per relaxar-te amb els més petits: una zona de joc i descans amb canviador, microones i matalassets.

MACBA ES VIU
Box sized DIE featuring Caustic, de João Onofre, a les 19 h
La banda de death metal Caustic activarà de nou la peça Box sized DIE de l’artista João Onofre, que forma part de l’exposició PUNK. Els seus rastres en l’art contemporani. Box Sized DIE recupera l’estètica de la peça Die (1962) de Tony Smith per transformar-la en un contenidor segellat a prova de so. Caustic la posarà a prova en un peculiar concert, del qual rebrem les vibracions, que tindrà una durada restringida a la quantitat d’oxigen que es vagi consumint a l’interior del contenidor.

Programa

DISSABTE 24 DE SETEMBRE, HORARI ESPECIAL DE 10 A 20 h

Entrada lliure. Sense inscripció prèvia.

Informació de contacte

MACBA AppExperimenta una visita diferent!

El calendari amb la programació completa.

 • Afegeix al Recorregut

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

 • Comparteix

  Per email

 • Comenta

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

Continguts relacionats

Vídeos

Exposicions

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.