Activitats Tallers

Els tallers del MACBA: art contemporani per a infants

23 al 25 set. 2005

Activitat gratuïta.

Com cada any, el Museu participa en la programació de las Festes de la Mercè amb una activitat per als més joves. En aquesta edició existeixen dues modalitats de taller en funció de l'edat dels participants. Els més petits visitaran les sales del Museu i podran utilitzar, a l'aire lliure, materials de diferents tipus. Per als més grans es projectaran curts d'animació a l'Auditori i podran aprendre com es realitzen aquestes peces amb l'ajuda d'especialistes en el tema.

A través de la visita al Museu, els participants més petits coneixeran els materials de l'art contemporani i tindran accés a l'experimentació de diferents tècniques per tractar-los. A la sortida de la visita trobaran un autoservei amb una àmplia gamma de materials com ara la pintura, fang, elements de la natura, restes d'objectes, etc. amb els quals podran exercitar la seva creativitat amb diferents textures i tècniques.

Al marge d'aquesta activitat, i pensant en nens majors de 8 anys, el MACBA ofereix un taller d'animació cinematogràfica. En aquest taller els nens experimentaran amb tècniques cinematogràfiques d'animació, dirigits per tècnics especialitzats; prèviament hauran pogut entrar en contacte amb el cinema d'animació menys convencional i amb les seves possibilitats creatives a l'Auditori del MACBA, on es projectarà un programa de peces curtes d'animació.

Activitats gratuïtes i recomanades per a nens d'entre 2 i 14 anys.

HORARIS

Divendres i dissabte de de 10 a 14 i de 17 a les 19 h.
Diumenge de 10 a 15 h.

Contacte

Programes públics MACBA
tlf. 93 412 08 10
servcult@macba.cat

 • Afegeix al Recorregut

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

 • Comparteix

  Per email

 • Comenta

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.