Activitats Visites guiades

Rutes amb D.O.: JOIERIA

Amb Laia Almató i Marta Boan

25 maig 2016

Rutes amb D.O.

Rutes amb D.O.

Després de les rutes de “Tallers i Vermut”, el MACBA Store Laie i l’Escola Massana us proposen un recorregut a través de la vida d'un producte de disseny o artesania explicat en primera persona pels seus creadors, en un ambient participatiu entre artistes i assistents.

De la mà de les artistes (ex alumnes de l'Escola Massana) Laia Almató i Marta Boan, i amb la participació de Ramón Puig Cuyàs, un dels creadors amb més projecció internacional en l'àmbit de la joieria artística, professor de disseny i projectes de joieria i professor d'història de la joieria moderna a l'escola Massana de Barcelona.

Programa

DIMECRES 25 DE MAIG, DE 17 A 19.30 h.

17 h a 18 h Benvinguda a l’Escola Massana. Ruta comentada a través dels seus tallers i passadissos centenaris, aprofundint en cada tècnica o especialitat.

18 h a 18.30 h Visita MACBA Store Laie. Parada a la botiga del museu on es presenten algunes peces del projecte “Creative Raval”, una iniciativa que dona visibilitat a creacions d’artistes que enllacen amb la tradició dels oficis i que representen al Raval més creatiu i artesanal.

18.30 h a 19.30 h Maridatge Torres terrassa MACBA. Per acabar, es marida l’experiència amb una copa gentilesa de vins Torres a la terrassa privada del MACBA.

Amb el suport de:

Inscripció

Preu: 3 € (inclou ruta i maridatge). Places limitades. Per reservar escriviu a: activitats@laie.es

 • Afegeix al Recorregut

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

 • Comparteix

  Per email

 • Comenta

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.