Activitats Música i arts en viu

Lolo & Sosaku

Lorem Ipsum

30 juny 2018

18.30 h

Lolo & Sosaku - Lorem Ipsum.

Lolo & Sosaku - Lorem Ipsum.

Lolo & Sosaku es van conèixer a Barcelona el 2004, i des d’aleshores actuen com a duo artístic. Al principi van col·laborar en una gran varietat d’expressions artístiques ―pintura, escultura, art de carrer i videoart― amb la intenció i l’interès compartit d’explorar l’art de manera experimental i crear noves formes artístiques.

El 2005 van començar a centrar-se en el món de la música i el so. Va ser llavors quan van inventar i van esculpir els seus primers instruments, construïts amb fusta, cordes de niló, ploms i altres materials en gran mesura reciclats, per tal de crear un nou tipus de música. Els instruments funcionen mitjançant el mecanisme del pèndol o altres elements com baquetes, per exemple, que els mateixos artistes utilitzen per activar-ne el so. Els micròfons de contacte que hi ha inserits capturen les més lleus vibracions de so, inaudibles per l’oïda humana, i permeten una transmissió completa del soroll; una composició experimental d’instruments i ritmes, creada a través de la interacció humana.

Amb una obra nova dissenyada específicament per a l’atri del museu, Lolo & Sosaku proposen una escolta atenta, mediada per estructures metàl·liques que parlen, escolten i es mouen. Subtileses sonores i sons situats que conviden a l'exploració.

Programa

DISSABTE 30 DE JUNY, a les 18.30 h
Lloc:
Atri Edifici Meier
Preu: Gratuït. Sense inscripció prèvia. Aforament limitat.

*La instal·lació sonora es pot visitar els dies 30 de juny, a partir de les 18.30 h, i 1 i 2 de juliol, en horari de museu.

Dissabtes MACBA gratuït gràcies a Uniqlo:

Contacte

Programes públics
macba@macba.cat
Tel: 93 481 33 68

 • Afegeix al Recorregut

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

 • Comparteix

  Per email

 • Comenta

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

Continguts relacionats

Activitats

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.