Activitats Professorat

Allibera la Creativitat!

04 al 08 jul. 2016

© Eva Carasol / MACBA, 2015

© Eva Carasol / MACBA, 2015

L’objectiu del curs és imaginar, fer i compartir propostes plàstiques inspirades en l’art contemporani. Per aconseguir-ho, desenvoluparem processos de creació inspirats en l’obra de diferents artistes.

La dinàmica del curs combina teoria i pràctica; treballarem amb materials específics per resoldre problemes creatius.

El curs pretén que els participants s’adonin de la seva capacitat creativa oferint-los eines perquè alliberin aquest potencial. D’aquesta manera aconseguim que deixin de banda inseguretats, pors i prejudicis, amb la intenció que cadascú pugui aplicar després aquestes tècniques amb els seus alumnes.

El curs està adreçat a professorat d’educació infantil i primària que vulgui aprofundir en els processos creatius i en les activitats experimentals que es poden dur a terme a l’aula de plàstica, sempre prenent com a punt de partida l’art contemporani.

Curs impartit per Marta Berrocal.

Curs reconegut pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya com a activitat de formació permanent.

Programa

DEL 4 AL 8 DE JULIOL DE 2016, DE 10 A 13 h
Lloc: MACBA

Inscripció

Preu: 25 euros.Gratuït amb el carnet Amic Pro. Obrim la inscripció el 07 de juny. A partir d'aquesta data podràs reservar la teva plaça fent clic al botó.
Recordeu imprimir o desar al mòbil la carta de confirmació que rebreu al final del procés d’inscripció. És el comprovant de la vostra plaça i us la demanarem a l’accedir a l'activitat. Un cop iniciat l’acte, les places reservades sense ocupar poden ser reasignades a la llista d’espera, per tant us recomanem puntualitat.

Contacte

Per a més informació: 93 412 14 13 i educacio@macba.cat

Informació de contacteSom conscients que per contribuir a l’art contemporani cal donar suport a l’ensenyament i promoure un sistema pedagògic que refermi la creativitat i l’experiència estètica.
La Fundación Banco Santander comparteix plenament aquesta filosofia amb nosaltres, i és per això que un any més col·labora amb el MACBA actuant com a mecenes del seu Programa de Formació Permanent del Professorat.

 • Afegeix al Recorregut

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

 • Comparteix

  Per email

 • Comenta

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.