Activitats Tallers

La pieza: manual de segon us (2a edició)

25 nov. 2015

La Pieza: manual de segon us

La Pieza: manual de segon us

El MACBA Store Laie organitza la segona activitat de la sèrie “La Pieza: manual de segon us” (2a edició), dins del marc de Creative Raval, comissariat per Obsessive Collectors.

La presentació-taller “La Pieza: manual de segon us” (2a edició) posa en valor la creativitat del dissenyador Curro Claret, compromès amb la realitat social i multicultural del barri, a través d'una activitat dedicada a un dels seus dissenys més emblemàtics, "la Pieza", ara a la venda en exclusiva al MACBA Store Laie com mostra del recolzament a la Fundació Arrels.

Programa

DIMECRES 25 DE NOVEMBRE, A LES 17.30 h
Lloc: MACBA Store Laie

17.30 h – 18 h Presentació – Macba Store Laie
Introducció de Creative Raval per part dels comissaris Miriam Giordano i Daniel Pujal. Presentació del projecte “La Pieza” a càrrec de Curro Claret i Fundació Arrels

18 h – 20 h Taller
A continuació, Claret impartirà un taller de creació d'objectes sostenibles i solidaris a partir de "La Pieza", on els participants podran col·laborar amb els usuaris i voluntaris del taller de fusteria “La Troballa”, impulsat per la Fundació Arrels.

Aquest segon workshop (el primer va tenir lloc al març del 2015) els participants construiran una petita llum a partir d'elements senzills que es poden aconseguir al carrer, o aprofitant objectes que no s'utilitzen. La recerca prèvia dels propis materials per part dels participants es un requisit del taller i forma part del projecte. Al acabar, cada participant s’emportarà el seu objecte de disseny ètic-sostenible, a la vegada que haurà col·laborat amb l'activitat de la fundació.

Tots els beneficis de l'activitat es destinaran íntegrament a la Fundació Arrels.

Inscripció

Places limitades. Per reservar escriviu a: activitats@laie.es
Preu: 30 euros. La inscripció inclou el material elèctric i "La Pieza".

IMPORTANT: La recerca prèvia dels propis materials per part dels participants es un requisit del taller i forma part del projecte.

Informació de contacte

#MACBAStoreLaieParticipa a la conversa!

 • Afegeix al Recorregut

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

 • Comparteix

  Per email

 • Comenta

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

Continguts relacionats

Activitats

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.