Activitats Secundària i batxillerat

La ciutat dels fotògrafs

Taller de fotografia al MACBA i al CCCB

01 juny 2014 al 08 juny 2015

La ciutat dels fotògrafs

La ciutat dels fotògrafs

El taller proposa una descoberta creativa i reflexiva de la fotografia a partir de la vinculació entre la pràctica fotogràfica i l’exploració de la ciutat.

L’activitat es desenvolupa en tres grans fases. En un primer moment es visiten les sales del MACBA i s'analitzen fotografies del fons de la col·lecció permanent i també la manera amb què els fotògrafs construeixen les seves visions de la ciutat.

A continuació, i inspirats per aquests referents, comença l’exploració fotogràfica tant dels espais arquitectònics del MACBA i del CCCB com del seu entorn més proper, a través d'una pràctica que posa en joc algunes de les tries essencials de la fotografia (enquadrament, color i composició). Finalment, els participants escullen i ordenen les imatges, i donen forma als seus projectes fotogràfics.

El taller, per tant, es planteja com una exploració del patrimoni fotogràfic i de les tries expressives de la fotografia, i és una investigació sobre la ciutat com a espai públic a través de la creació fotogràfica.

Les fotografies que es facin es publiquen a la web www.fotografiaencurs.org, i es crea així un arxiu fotogràfic i una cartografia visual de la ciutat.

El taller La ciutat dels fotògrafs és una activitat conjunta del MACBA i del CCCB en el marc de Fotografia en curs, un programa d’A Bao A Qu.

Programa

ELS DIMECRES I DIJOUS AL MATÍ

Durada de l'activitat: 3.5 h
Preu: 4 € per alumne

Inscripció

Cal fer la reserva amb antelació enviant un correu electrònic a seducatiu@cccb.org o bé trucant al 93 306 41 35 (de dimarts a divendres de 10 a 13h)

Contacte

Telèfon d'atenció 93 306 41 35 (de dimarts a divendres de 10 a 13h) seducatiu@cccb.org

 • Afegeix al Recorregut

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

 • Comparteix

  Per email

 • Comenta

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.