Activitats Professorat

Facilitats i recursos

Programa permanent

Facilitats i recursos

Facilitats i recursos

Assessorament permanent al professorat

L'equip de programes educatius del MACBA ofereix assessorament al llarg del curs acadèmic. Qualsevol dubte o consulta pel que fa a l'ús o al desenvolupament d'aquests projectes els podeu adreçar a educacio@macba.cat o al 93 412 14 13. A més, us recomanem que visiteu l'apartat d'educació de la nostra web perquè l'anem actualitzant al llarg del curs amb informacions rellevants relacionades amb les exposicions.

Visites guiades diàries i gratuïtes

El MACBA ofereix una programació permanent de visites guiades durant la setmana i també els caps de setmana.

Els professors hi poden assistir gratuïtament per conèixer l'exposició abans de començar a treballar amb els seus alumnes.

Presentacions i sessions de formació

Tant el MACBA com els diferents Serveis Educatius / Centres de Recursos Pedagògics organitzaran presentacions i sessions de formació dels projectes al llarg del curs escolar que permetin al professorat conèixer i adequar els projectes educatius del MACBA a les circumstàncies específiques de l'aula i de l'escola. Aquestes presentacions i sessions de formació tenen com a objectiu introduir l'art contemporani com una eina més dins el context de l'escola.

Per conèixer-ne la planificació, podeu adreçar-vos al MACBA (93 412 14 13 o a educacio@macba.cat) o bé al vostre SE/CRP.
Programa

Activitats adreçades a professorat de tots els nivells educatius.

Contacte

Telèfon d’atenció per a grups i programes educatius 93 412 14 13
educacio@macba.cat

Informació de contacteFundación Banco Santander és conscient que cal donar suport a l'art des de l’ensenyament i promoure un sistema pedagògic que reforci la creativitat i l’experiència estètica. Per això, la Fundació ha renovat i ampliat el 2013 el conveni de col·laboració amb el MACBA, mitjançant el qual actua com a mecenes del seu programa de formació permanent de professorat.

 • Afegeix al Recorregut

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

 • Comparteix

  Per email

 • Comenta

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

Continguts relacionats

Activitats

Àudios

Vídeos

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.