Curso escolar 2020 - 2021

[Este texto estará disponible en castellano en breve]

Hi ha moltes maneres de visitar un museu. Una de possible: lentament, llargament, tranquil·lament... Com si fos una màquina que dosifica l’experiència de mica en mica i que demana l’ús d’altres sentits, dels coneixements i del temps; aprendre a mirar i  remirar, anar i venir, i retornar. Una visita de més d’un any, que converteix els visitants en hostes, gairebé subvertint o invertint l’expressió «endur-se el museu a casa». 

Aquest grup de treball està conformat per persones del Servei de Rehabilitació Comunitària de Ciutat Vella. De manera continuada, autònoma i sense guions preestablerts, s’endinsa en algunes exposicions i les «posa en pràctica», treballant-les des d’interessos particulars però generats conjuntament. Aquest treball es converteix també en una oportunitat per fer dels hostes amfitrions, i convida altres centres i entitats per oferir-los visites al museu conduïdes pels participants del grup.

 
Información práctica: 
  • Fechas: Curso escolar

  • Precio: Gratuito

  • Inscripción: Grupo formado por personas del Servicio de Rehabilitación Comunitaria (SRC) de Ciutat Vella. Si, desde el ámbito de la salud mental comunitaria, os interesa establecer relación con el MACBA, poneros en contacto con educacio [at] macba [dot] cat.

Gracias al apoyo de
Logo Repsol
tenia coses adormides