al

[Esta actividad estará próximamente en castellano]

Una pedra negra enmig de la plaça, un llit gegant que penja de la paret, una habitació blava, una escultura de llum. El museu és un lloc diferent i estrany, però també un espai que desperta la curiositat exploradora. El joc, estratègia inevitable per a la descoberta del món, és el punt de partida que proposem per experimentar amb la dimensió emocional i afectiva de les obres exposades.

Massa sovint és el pensament el que limita les nostres possibilitats. Per això es diu que hem de sortir del quadre per veure les coses amb altres perspectives. ¿I si juguem amb l'espai i explorem amb el cos? ¿I si la visita al museu es construeix a partir de les reaccions inesperades dels nens i nenes davant de les obres? ¿I si trobem una altra manera de mirar?

El color, la pintura i la imatge (o la seva absència) són els protagonistes de la nova Col·lecció 33. Sota la superfície. Volem que aquesta visita-taller sigui un espai de suggeriments i d'experimentació, de temps no predeterminats i d'interrogacions, d'observació atenta i també de reaccions inesperades. El treball amb obres com À chaque stencil une révolution de Latifa Echakhch o Untitled (Last night) de Felix Gonzalez-Torres ens serviran per estimular respostes obertes, relacions corporals diferents a les convencionals i un interès pels llenguatges artístics contemporanis.

Felix Gonzalez-Torres "Untitled" (Last Light), 1993. Bombillas, porta bombillas, hilo eléctrico y transformador. Dimensiones variables según la instalación. Edición de 24, 6 APs. Publicado por A.R.T. Press, Los Angeles y Andrea Rosen Gallery, Nueva York. Copyright Felix Gonzalez-Torres. Cortesía The Felix Gonzalez-Torres Foundation. Fotógrafo: Jordi V. Pou. Colección MACBA. Fundación MACBA. Depósito Brondesbury Holdings Ltd.

Programa

DEL 8 DE ENERO AL 22 DE JUNIO DE 2018
Horario: de lunes a viernes (excepto los martes) mañanas, a las 9.30 h
Duración de la actividad: 90 min
Precio por grupo/clase: 80 €
Lugar: salas del museo

educacio [at] macba [dot] cat
Tel. 93 412 14 13