Imagen
[1988?]
Document manuscrit. -- La figura d'un circuit de vies de tren (o ferrocarril) traçada amb llapis, amb les lletres "A" i "Z" escrites amb bolígraf blau (la lletra "Z" resseguida amb tinta vermella) respectivament als extrems de l'estesa de la via de tren, i les altres lletres de l'abecedari distribuïdes diversament als vorals de la via, escrites amb bolígraf blau (algunes de les lletres resseguides amb tinta vermella). -- La composició visual s'ha concebut a partir d'una il·lustració d'un catàleg de trens de joguina i altres complements propis del transport ferroviari, fabricats a partir de models reals a l'escala 1:87, de la firma Gebr. Märklin & Cie. (Göppingen, Württ.: Gebr. Märklin & Cie. GmbH, 1964, p. 51).

- El full 23 s'ha obtingut de reutilitzar un fragment d'un full que conté una llista impresa d'artistes o de persones relacionades amb l'art; i.e. Carlos Alcolea, Carlos Franco, Valentín Cintas, Emilia Gómez, Gerardo Delgado, Félix de Cárdenas, Paloma Benítez, i Guillermo Pérez Villalta. Al recto del full 23, inserit entre les p. 50 i 51 del catàleg, una provatura escrita amb llapis per a redactar un fragment de text en prosa.

Ficha técnica

Pertenece a:
Otros > Märklin : 1964/65 SP
Título uniforme:
Rails
Crédito:
Col·lecció MACBA. Centre d'Estudis i Documentació. Fons Joan Brossa. Dipòsit Fundació Joan Brossa
Serie:
Subsèrie Poesia visual. Sèrie Manuscrits d'obres. Secció Manuscrits. Fons Joan Brossa
Publicación/Producción:
[1988?]
Dimensiones/Duración:
Dimensions: 14,6 x 20,9
Idioma:
Catalán
Tipo de material:
Documento
Número de registro:
A.JBR.03507.003.001
Topográfico:
BROSSA_MANUS_MAN_PV_00080_003_001

Contenidos relacionados

Obras de la Colección


Documentos de archivo relacionados

Este documento es parte de...

Otras versiones de este documento

Otros documentos de archivo relacionados

Podría ser mi dormitorio (o algo parecido a ello). Incluso las mismas características técnicas: todas las paredes y volúmenes construidos en ese módulo de tela cruda para pintores donde medirme y medirnos.
Pep Agut