Imagen
[19--]

Document manuscrit. -- Un mapa dels països de parla catalana sense les Illes Balears, amb el perímetre del territori traçat amb llapis; al llarg de tota l'àrea del territori continental dels Països Catalans, la forma verbal imperativa "VINE" en majúscula escrita amb llapis, repetida diversos cops fins a omplir el territori del país representat al mapa; i més avall l'oració "Torna a ser" escrita amb llapis en majúscula a manera de títol. -- Al verso del full que conté la composició, novament el títol "Torna a ser" escrit amb llapis amb lletres majúscules. -- Amb el full que conté la composició, un retall d'un element de difusió sobre la revista "El Temps", titulat "Empreses de seguretat, el negoci de la por : la nova cara de la Universitat de València"; el retall conté un mapa imprès dels Països Catalans amb dues tonalitats de vermell, en al·lusió als colors de la senyera.

Referències bibliogràfiques:
- Reproduït a: XXXI Universitat Catalana d'Estiu: Prada de Conflent del 15 al 25 d'agost del 1999. [Prada: Universitat Catalana d'Estiu, 1999].
Amb el full que conté la composició, una nota adhesiva (o post-it); la nota adhesiva (o post-it) conté una nota escrita de la mà de Pepa Llopis, i.e. "Ep!, retornar al 77", escrit amb llapis.

Ficha técnica

Pertenece a:
Otros > [Poemes visuals i retalls de premsa per a concebre poesia visual]
Crédito:
Col·lecció MACBA. Centre d'Estudis i Documentació. Fons Joan Brossa. Dipòsit Fundació Joan Brossa
Serie:
Subsèrie Poesia visual. Sèrie Manuscrits d'obres. Secció Creació de manuscrits. Fons Joan Brossa
Publicación/Producción:
[19--]
Idioma:
Catalán
Tipo de material:
Documento
Número de registro:
A.JBR.03496.006.092
Topográfico:
BROSSA_MANUS_MAN_PV_00073_006_092

Contenidos relacionados


Documentos de archivo relacionados

Este documento es parte de...

Otras versiones de este documento

Pienso que una obra de arte debería dejar perplejo al espectador, hacerle meditar sobre el sentido de la vida
Antoni Tàpies