Imagen
[199-?]
Document manuscrit. -- Referències de poemes objecte escrites amb llapis, amb tinta o mecanoscrites (i.e., el títol i els anys de concepció i de realització dels poemes). -- Al full 1, el terme "Títols" escrit amb tinta a manera de títol. -- Al full 4, al recto i al verso, una llista de poemes objecte i instal·lacions potser per a l'exposició "Joan Brossa", organitzada l'any 1990 a la Catalunya del Nord, al Musée d'art moderne de Ceret i al Musée d'art moderne de Cotlliure. Al recto del full 10 i al recto del full 12, una llista de cartells per a l'exposició de Ceret i, al verso del full 10, dos números de telèfon escrits amb tinta i amb llapis potser de persones del Musée d'art moderne de Ceret.
Al recto i al verso del full 12, una llista de poemes objectes i de poemes visuals de Joan Brossa per a l'exposició de Ceret, escrita amb tinta els dies 17 i el 20 de maig de 1990, probablement corresponent a una primera selecció de poemes; i al recto del full 14 una llista complementària mecanoscrita de poemes objecte per a l'exposició organitzada al Musée d'art moderne de Ceret. -- Al recto del full 5, una llista de poemes objecte potser per a una exposició a la Galeria Joan Prats, i.e. un full reprografiat amb la capçalera impresa de la galeria. Al recto del full 6, una versió de la llista de poemes objecte escrita amb tinta. -- Al recto del full 19, una llista de Victòria Combalia de poemes objecte de Joan Brossa sobre dubtes en relació amb aquests poemes, potser per a l'exposició "Brossa (1941-1991)" organitzada al Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía el 1991. -- Al verso del full 22, diverses referències de poemes visuals de Joan Brossa.
El full 1 s'ha obtingut de reutilitzar un programa retallat de la Filmoteca de la Generalitat de Catalunya corresponent als dies del 30 d'octubre al 5 de novembre de 1989. -- El full 11 s'ha obtingut de reutilitzar un fragment d'un sobre de la firma d'arquitectura interior Pallares, de Barcelona, tramès a Joan Brossa. -- El full 20 s'ha obtingut de reutilitzar un sobre d'Àmbit Serveis Editorials adreçat a Joan Brossa i a Pepa Llopis.

Ficha técnica

Pertenece a:
Otros > [Esbossos de poemes objecte o instal·lacions, poemes visuals, cartells i referències d'obres]
Crédito:
Col·lecció MACBA. Centre d'Estudis i Documentació. Fons Joan Brossa. Dipòsit Fundació Joan Brossa
Serie:
Subsèrie Seleccions de poemes. Sèrie Esdeveniments expositius. Secció Esdeveniments literaris, de poesia escènica, de cinema i d'exposicions. Fons Joan Brossa
Publicación/Producción:
[199-?]
Idioma:
Catalán
Castellano
Tipo de material:
Documento
Número de registro:
A.JBR.03499.021
Topográfico:
BROSSA_MANUS_ESB_OBJ_PO_00001_021

Contenidos relacionados

Obras de la Colección

Se supone que los objetos tienen el carácter objetivo de los productos industriales. No pretenden representar nada más que lo que son. La categorización previa de las artes ya no existe.
Charlotte Posenenske