Imagen
[198-?]
Document manuscrit. -- Referències de poemes objecte, i d'alguns poemes visuals, escrites amb llapis i amb bolígraf; i esbossos de poemes objecte traçats amb llapis.
El full 4 s'ha obtingut de reutilitzar un fragment d'una carta circular en castellà, probablement d'un organisme del govern d'Espanya; se sol·licita la renovació d'un carnet de conduir que caducarà aviat. -- El full 6 s'ha obtingut de reutilitzar una carta de Glòria Picazo a Joan Brossa del 21 de desembre de 1989; Picazo tramet a Brossa unes preguntes d'una entrevista per a una publicació de València i li facilita la seva adreça perquè hi enviï les respostes.
-- El full 7 s'ha obtingut de reutilitzar un sobre del Centre d'Estudis i Recursos Culturals de la Diputació de Barcelona adreçat a Joan Brossa. -- El full 8 s'ha obtingut de reutilitzar una carta circular de Josep Mas, secretari de l'Associació d'Espectadors del Teatre Lliure, del 20 de febrer de 1988. Mas presenta la tercera sessió del cicle "Paraula de poeta" del Teatre Lliure, dedicada a Feliu Formosa; i anuncia la bona acollida de públic i de la crítica que està obtenint al Teatre Lliure la representació de l'obra "Les noces de Fígaro". -- El full 9 s'ha obtingut de reutilizar un sobre de la Tom Maddock Gallery, de Barcelona, tramès a Joan Brossa. -- El full 10 s'ha obtingut de reutilitzar una carta circular de l'Associació Catalana de Professionals per la Cooperació amb Nicaragua, del 20 de juliol de 1989; s'exposen els assumptes que es van tractar i les activitats realitzades en el marc de l'assemblea anual ordinària de l'associació celebrada el 12 de juny de 1989. -- Al verso del full 12, una provatura escrita amb llapis per escriure un text en prosa potser per a una entrevista, poc intel·ligible; Joan Brossa considera que hi ha una part important de la societat que llegeix i veu pintura, però que es conforma amb una cultura de perfil baix, poc ambiciosa. -- El full 13 s'ha obtingut de reutilitzar un sobre de l'Aula de Cultura de La Florida, de l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat, tramès a Joan Brossa; al mata-segells, la data "9.X.89".

Ficha técnica

Pertenece a:
Otros > [Un fullet de la programació de la temporada 1987-1988 del Teatre Romea i referències i esbossos de poemes objecte]
Crédito:
Col·lecció MACBA. Centre d'Estudis i Documentació. Fons Joan Brossa. Dipòsit Fundació Joan Brossa
Serie:
Sub-subsèrie Poemes objecte. Subsèrie Obra objectual. Sèrie Esborranys d'obra visual i objectual. Secció Creació de manuscrits. Fons Joan Brossa
Publicación/Producción:
[198-?]
Idioma:
Catalán
Castellano
Tipo de material:
Documento
Número de registro:
A.JBR.03499.024.002
Topográfico:
BROSSA_MANUS_ESB_OBJ_PO_00001_024_002_GF_001

Documentos de archivo relacionados

Este documento es parte de...

Este documento se compone de...

Otros documentos de archivo relacionados

Pienso que una obra de arte debería dejar perplejo al espectador, hacerle meditar sobre el sentido de la vida
Antoni Tàpies