Imagen
[198--199-]
Document manuscrit. -- Un abecedari de lletres majúscules traçat amb tinta vermella, de quatre files de lletres, i, al centre de la segona fila de lletres de l'abecedari, un forat del pany traçat amb tinta negra. Al dessota de l'abecedari de lletres vermelles amb un forat del pany traçat amb tinta negra, un clau traçada amb tinta negra disposada horitzontalment.
- Al recto del full 372, una versió més preliminar de la composició visual traçada amb llapis i una nota indicativa escrita amb llapis, i.e. "Forat de pany al mig de l'alfabet espès. La clau a sota", escrit amb llapis. Al verso del full 372, una versió més preliminar de la composició, i.e.
un alfabet de lletres majúscules escrit en quatre files de lletres, i, entre les lletres de l'abecedari, un rectangle disposat verticalment a manera de finestra, traçat amb llapis, que s'estén a la segona i a la tercera fila de lletres de l'abecedari, i diverses lletres de l'abecedari escrites a l'interior del rectangle, i.e. les lletres "L" i "M", i, al dessota de les lletres "L" i "M", les lletres "R", "S" i "T" escrites amb llapis.

Ficha técnica

Pertenece a:
Otros > 70 pòsters poema
Crédito:
Col·lecció MACBA. Centre d'Estudis i Documentació. Fons Joan Brossa. Dipòsit Fundació Joan Brossa
Serie:
Subsèrie Poesia visual. Sèrie Manuscrits d'obres. Secció Manuscrits. Fons Joan Brossa
Publicación/Producción:
[198--199-]
Idioma:
Catalán
Tipo de material:
Documento
Número de registro:
A.JBR.03504.005.008.002
Topográfico:
BROSSA_MANUS_MAN_PV_00078_005_008_002

Contenidos relacionados

Obras de la Colección


Documentos de archivo relacionados

Este documento es parte de...

Otros documentos de archivo relacionados

Me gusta trabajar con lo que suele llamarse "herencia cultural", pero los materiales que empleo son muy banales, como clichés, como bloques de azúcar, puertas, cuscús, alfombras, documentos oficiales.
Latifa Echakhch