Imagen
[1961]

Document manuscrit. -- Una composició de 3 estrofes, i.e. 13 versos; Comença, "Beso / el retrat."; Acaba, "I el trofeu en un objecte / corrent.", vers lliure; escrit amb llapis (corr. en llapis). -- Al recto del full 10, una versió més preliminar i desestimada de la composició, escrita amb llapis i completament ratllada amb llapis.

Referències bibliogràfiques: - Brossa, Joan. Els ulls i les orelles del poeta. En: Poemes de seny i cabell: triada de llibres (1957-1963). Esplugues de Llobregat: Ariel, 1977, p. 471. (Cinc d'oros; 7).
Al recto del full 10, una composició sense títol de 2 versos; Comença, "No diguis més barbaritats sobre"; Acaba, "els ocells.", vers lliure; mecanografiat. -- Al verso del full 10, una composició sense títol de 2 versos; Comença, "Una navalla de llargada"; Acaba, " prohibida.", vers lliure; mecanografiat (corr. en llapis).

Ficha técnica

Pertenece a:
Fondo Joan Brossa > Creación de manuscritos > Manuscritos de obras > Poesía literaria
Crédito:
Col·lecció MACBA. Centre d'Estudis i Documentació. Fons Joan Brossa. Dipòsit Fundació Joan Brossa
Serie:
Subsèrie Poesia literària. Sèrie Manuscrits d'obres. Secció Creació de manuscrits. Fons Joan Brossa
Publicación/Producción:
[1961]
Idioma:
Catalán
Tipo de material:
Documento
Número de registro:
A.JBR.00838.004
Topográfico:
BROSSA_MANUS_MAN_PL_00120_004

Documentos de archivo relacionados

Otros documentos de archivo relacionados

Podría ser mi dormitorio (o algo parecido a ello). Incluso las mismas características técnicas: todas las paredes y volúmenes construidos en ese módulo de tela cruda para pintores donde medirme y medirnos.
Pep Agut