Imagen
[1985?]
Enregistrament de vídeo. -- Dos reportatges d'un noticiari del Centre Dramàtic de la Generalitat de Catalunya; i uns assaigs de gestualitat per a diverses escenes de l'estrena de l'obra de Joan Brossa "La pregunta perduda o el corral del lleó" al Teatre Romea l'any 1985, dirigides probablement per Pawel Rouba.
-- El primer reportatge del noticiari del Centre Dramàtic de la Generalitat de Catalunya, creat amb guió de Domènec Reixac i la realització de Núria Font, tracta sobre els preparatius de l'estrena de l'obra de Joan Brossa "La pregunta perduda o el corral del lleó" al Teatre Romea sota la direcció de Hermann Bonnín, amb declaracions de Joan Brossa, Hermann Bonnín i Josep Mestres Cabanes; inclou imatges de la realització de l'escenografia de Josep Mestres Cabanes per Joan Salvador i Josep Salvador (del taller Germans Salvador), de Pep Duran com a autor dels figurins, i dels actors del repartiment Enric Arredondo, Conxita Bardem, Lola Lizaran, Roger Pera, Mònica Fatjó, Anna Maria Barbany i Llàtzer Escarceller. -- El segon reportatge del noticiari del Centre Dramàtic de la Generalitat de Catalunya tracta sobre la representació de l'obra de Samuel Beckett "Tot esperant Godot" (títol original: "En attendant Godot") a la Sala Villarroel l'any 1985 sota la direcció de Jordi Mesalles, coproduïda pel Centre Dramàtic de la Generalitat de Catalunya i la companyia La Gàbia Teatre; inclou diverses escenes de la representació de l'obra, i declaracions de l'actor Joan Anguera, de la companyia La Gàbia Teatre, i del director Jordi Mesalles. -- País i any de producció: Catalunya, 1985. -- En una etiqueta enganxada a l'estoig de la videocasset: "Donació Eduard Planas, 20-02-04", i.e. 20 febr. 2004.

Ficha técnica

Pertenece a:
Otros
Crédito:
Col·lecció MACBA. Centre d'Estudis i Documentació. Dipòsit Fundació Joan Brossa. Donació d'Eduard Planas
Publicación/Producción:
[1985?]
Dimensiones/Duración:
Dimensions: 20,3 x 12,3
Durada: 41:40 min
Copyright:
© Centre Dramàtic de la Generalitat de Catalunya
Idioma:
Catalán
Tipo de material:
Grabación audiovisual
Enlace:
Número de registro:
A.JBR.03833
Topográfico:
pendent
Me gusta trabajar con lo que suele llamarse "herencia cultural", pero los materiales que empleo son muy banales, como clichés, como bloques de azúcar, puertas, cuscús, alfombras, documentos oficiales.
Latifa Echakhch