Imagen
1964
Catàleg de trens de joguina i altres complements propis del transport ferroviari (vies de ferrocarril, senyals de regulació del trànsit a les vies, enllumenat, passos a nivell, transformadors i desviaments electromagnètics per al disseny de circuits de vies amb bifurcacions), de la firma Gebr. Märklin & Cie., fabricats a partir de models reals a l'escala 1:87, vàlid per als anys 1964-1965. -- Títol extret de la coberta. -- Al verso de la coberta, un segell amb el nom de Juan A. Lutjens, de Barcelona, representant a Espanya de la firma Gebr. Märklin & Cie. -- Al recto del full 23, inserit entre les p.
50 i 51 del catàleg, dues provatures traçades amb llapis i amb tinta per a concebre una composició visual a partir d'una il·lustració d'un circuit de vies de tren a la p. 51 del catàleg; i.e. una composició visual amb la figura d'un circuit de vies de tren (o ferrocarril) traçada amb llapis, amb les lletres "A" i "Z" respectivament als extrems de l'estesa de la via de tren, i les altres lletres de l'abecedari distribuïdes diversament als vorals de la via.
- El full 23 s'ha obtingut de reutilitzar un fragment d'un full que conté una llista impresa d'artistes o de persones relacionades amb l'art; i.e. Carlos Alcolea, Carlos Franco, Valentín Cintas, Emilia Gómez, Gerardo Delgado, Félix de Cárdenas, Paloma Benítez, i Guillermo Pérez Villalta. Al recto del full 23, inserit entre les p. 50 i 51 del catàleg, una provatura escrita amb llapis per a redactar un fragment de text en prosa.

Ficha técnica

Pertenece a:
Fondo Joan Brossa > Creación de manuscritos > Manuscritos de obras > Poesía visual
Crédito:
Col·lecció MACBA. Centre d'Estudis i Documentació. Fons Joan Brossa. Dipòsit Fundació Joan Brossa
Serie:
Subsèrie Poesia visual. Sèrie Manuscrits d'obres. Secció Manuscrits. Fons Joan Brossa
Publicación/Producción:
Göppingen, Württ. : Gebr. Märklin & Cie. GmbH, 1964
Dimensiones/Duración:
Dimensions: 20 x 20,8
Idioma:
Castellano
Tipo de material:
Documento
Número de registro:
A.JBR.03507.003
Topográfico:
BROSSA_MANUS_MAN_PV_00080_003

Documentos de archivo relacionados

Este documento se compone de...

Otros documentos de archivo relacionados