Imagen
2000
Enregistrament de vídeo. -- Curtmetratge creat i dirigit per Frederic Amat a partir del guió de cinema de Joan Brossa "Foc al càntir" (1948). -- Versió en castellà. -- Producció: Antoni Camín ; música: Carles Santos ; fotografia: David Omedes ; decorats: Lluís Danés, Frederic Amat ; vestuari: Gabriel Torres. -- Repartiment: Ariadna Cabrol, Héctor García, Enric Casasses [i trenta-dos més]. -- País i any de producció: Catalunya, 2000.
-- Inclou com a material d'acompanyament un desplegable que conté l'storyboard de la pel·lícula; un antifaç groc de paper; i un llibret ([Barcelona]: Círculo de Lectores, DL 2001) que conté el guió original en català de Joan Brossa amb un text de presentació de Frederic Amat, una traducció del guió al castellà de Pere Gimferrer (revisada respecte de la primera edició, publicada a "Papeles de Son Armadans", año X, nº 109, abril 1965), i una traducció del guió a l'anglès de D. Sam Abrams.

Ficha técnica

Pertenece a:
Otros
Título uniforme:
Foc al càntir (Pel·lícula cinematogràfica). Castellà
Crédito:
Col·lecció MACBA. Centre d'Estudis i Documentació. Dipòsit Fundació Joan Brossa
Publicación/Producción:
[Barcelona] : Ovideo ... [et al.], cop. 2000
ISBN/ISSN:
DL B.17449-2001
Dimensiones/Duración:
Dimensions: 16,3 x 21,1 x 5,8
Durada: 19:39 min
Copyright:
© Ovideo TV
© Círculo de Lectores
© Frederic Amat
© Fundació Joan Brossa
Idioma:
Castellano
Catalán
Tipo de material:
Grabación audiovisual
Número de registro:
A.JBR.03817
Topográfico:
Objecte_R_P_0085
Podría ser mi dormitorio (o algo parecido a ello). Incluso las mismas características técnicas: todas las paredes y volúmenes construidos en ese módulo de tela cruda para pintores donde medirme y medirnos.
Pep Agut