Activitats Tallers

És veí qui s'aveïna

Adreçat a famílies amb nens i nenes de 2 a 5 anys

07 oct. 2017 al 27 gen. 2018

11 h

Ariadna Rodríguez

Ariadna Rodríguez

En aquest taller, Ariadna Rodríguez ens convida a reduir la velocitat tot explorant el temps «lliure» des de diferents escales d'acció: des de la micro i particular, passant per un «nosaltres» en una escala mitjana, fins a l'escala macro, que pot contenir la nostra ciutat, tot l'univers o més enllà.

Què passaria si de cop el MACBA es convertís en el nostre espai quotidià? Si ens hi passéssim temps com fem a l’escola, a casa o al parc? Potser el gat hi trobaria el seu racó preferit, on sempre torna… O els nostres cossos sabrien per quina banda entra el sol just a mitja tarda, o el lloc on les plantes poden respirar aire pur, o quina obra ens permet explorar i agafar energia, o quin és un bon espai per poder compartir una estona junts, o quin lloc triarien els microorganismes per fermentar i convertir-se en un bon pa, o on podríem trobar un vídeo per fer volar la imaginació…

Taller a càrrec d'Ariadna Rodríguez.

BIOGRAFIA
Ariadna Rodríguez és titulada superior de música pel Conservatori de Santiago de Compostel·la i pel Berklee College of Music de Boston, on va assistir becada per la Fundació Fulbright. Allà també va estudiar performance art i art sonor a la School of the Museum of Fine Arts. S’ha format en dansa clàssica, contemporània i Body Weather. Va estudiar teatre contemporani a l’escola Espacio Aberto de Santiago de Compostel·la i amb Rachel Rosenthal a Los Angeles, CA, on va formar part de la seva companyia durant un any. Ha presentat projectes de creació pròpia als Estats Units, Alemanya, França i Espanya. Des del 2012, dirigeix i coordina l’espai i la plataforma nyamnyam amb Iñaki Álvarez. El seu treball pren l’acte performatiu com a punt de trobada de les diferents disciplines/eines que posa en joc i desenvolupa, per tal d’activar o desencadenar accions que qüestionen la forma i els codis de l’acte representatiu.

Programa

DISSABTES 7, 14, 21 D'OCTUBRE, 9, 16 i 23 DE DESEMBRE DE 2017, I 13, 20 I 27 DE GENER, A LES 11 h
Lloc:
Sales del museu

Inscripció

Preu: 3 € per participant (tant adults com infants).Gratuït amb carnets Família i Amic. 20 places disponibles.

Places exhauridesContacte

Educació: educacio@macba.cat. Tel. 93 412 14 13

 • Afegeix al Recorregut

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

 • Comparteix

  Per email

 • Comenta

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

Continguts relacionats

Documents

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.