Imagen
1993

Una il·lustració medieval d'un home segut, escrivint en una taula, en un escriptori, impresa en set còpies amb relació a les sis estrofes i la tornada d'una sextina; les sis primeres còpies de la il·lustració estan impreses en sis tires (o bandes horitzontals), amb relació als sis versos de l'estrofa d'una sextina, disposades l'una al dessota de l'altra i combinades segons l'ordre establert en aquesta composició poètica; i a la setena còpia de la il·lustració, igualment impresa en sis tires (o bandes horitzontals), els retalls estan disposats en tres parells, l'un al dessota de l'altre, amb relació a la rima interna dels tres versos de la tornada d'una sextina. -- Al colofó: "Edición no venal de 300 ejemplares, con autorización expresa del autor a Salvador López Becerra, bajo cuya dirección y cuidado se imprimió en la antigua imprenta Sur bajo el patrocinio del Ateneo de Málaga, 1993". -- Amb la monografia, un retall que conté la il·lustració medieval utilitzada a la composició visual, i.e. un home segut escrivint en una taula, en un escriptori; la il·lustració s'ha obtingut d'un element de difusió de les bases del concurs literari Ciutat de Benidorm, d'assaig, poesia i narrativa, convocat per l'Ajuntament de Benidorm. Al recto del retall, una nota indicativa en relació amb la mida de la il·lustració i el nombre de còpies, i.e. "6 cm." i "8 còpies" escrit amb llapis. -- Amb la monografia, una reproducció de la il·lustració medieval utilitzada a la composició visual, en paper fotogràfic, i, al verso de la fotografia, el títol "Sextina visual" escrit amb llapis.

Referències bibliogràfiques:
- Brossa, Joan. Quart llibre de sextines (1981-1986). En: Viatge per la sextina (1976-1986). Barcelona: Quaderns crema, DL 1987, p. 272-274. (Poesia dels Quaderns crema; 24).

Technical details

Belongs to:
Other > [Poemes visuals i retalls de premsa per a concebre poesia visual]
Credit:
Col·lecció MACBA. Centre d'Estudis i Documentació. Fons Joan Brossa. Dipòsit Fundació Joan Brossa
Series:
Subsèrie Poesia visual. Sèrie Obra visual. Secció Obra editada. Fons Joan Brossa
Publication/Production:
[Màlaga?] : Salvador López Becerra, 1993
Language:
Catalan
Spanish
Material type:
Document
Identification number:
A.JBR.03496.006.121
Call number:
BROSSA_MANUS_MAN_PV_00073_006_121

Related

By presenting a story of a victim of violence in Colombia, I am calling on the memory of pain which all human beings have, here or anywhere else in the world.
Doris Salcedo