Imagen
[1998?]
Document manuscrit i prova d'impremta. -- Una composició visual per al vestíbul del Commerzbank Tower de Frankfurt; i.e. el terme "Plaza" en majúscula traçat amb tinta marró, salvant les dues lletres "A" del terme traçades amb tinta vermella. -- Al recto del full 276, una versió impresa de la composició amb el terme "Plaza" en majúscula, i.e. les lletres del terme impreses en negre i les lletres "A" resseguides amb tinta vermella. -- Del recto del full 277 al recto del full 280, diverses proves impreses d'una versió alternativa de la composició probablement per a concebre'n la tipografia; i.e.
les lletres inicials "PL" en majúscula del terme "Plaza", al dessota de les lletres "PL" una lletra "Z" de color negre, i, al costat dret de les lletres "PL" i "Z", una lletra "A" de grans dimensions impresa amb tinta vermella, de manera que l'extrem superior de la lletra "A" sigui coincident amb l'extrem superior de les lletres "PL" i l'extrem inferior de la lletra "A" sigui coincident amb l'extrem inferior de la lletra "Z".

Technical details

Belongs to:
Other > [Documentació sobre el vestíbul del Commerzbank Tower de Frankfurt per a un projecte de poema corpori i de poemes visuals]
Credit:
Col·lecció MACBA. Centre d'Estudis i Documentació. Fons Joan Brossa. Dipòsit Fundació Joan Brossa
Series:
Subsèrie Poesia visual. Sèrie Manuscrits d'obres. Secció Creació de manuscrits. Fons Joan Brossa
Publication/Production:
[1998?]
Language:
Spanish
Material type:
Document
Identification number:
A.JBR.03508.013.002
Call number:
BROSSA_MANUS_ESB_OBJ_PC_00001_010_002_GF_001
The blood of sensibility is blue / I consecrate myself / To find its most perfect expression.
Derek Jarman