Imagen
[1997]
Document manuscrit. -- La figura d'una arbre en un terreny cobert d'herba, amb el nom "Federico" marcat al tronc i diverses lletres distribuïdes diversament entre l'herba, traçat amb bolígraf.
- Al recto del full 165, a un marge de la composició visual, dues notes indicatives escrites amb bolígraf; i.e. "Nom gravat al tronc", i el nom "Federico" escrit en majúscula, i "Lletres entre l'herba" escrit amb bolígraf.
- Al recto del full 165, dues composicions visuals (o esborranys de poemes objecte) potser alternatives a la composició, traçades amb bolígraf; i.e.
un rectangle disposat verticalment que enclou un altre rectangle, i un terme poc intel·ligible potser a manera de títol, "Porta[+]a" escrit amb bolígraf; i la figura d'un antifaç amb dues línies curtes verticals traçades al dessota d'una de les obertures de l'ull de l'antifaç, potser dues llàgrimes, i el nom "Lorca" escrit amb bolígraf.

Technical details

Belongs to:
Other > Lorca
Credit:
Col·lecció MACBA. Centre d'Estudis i Documentació. Fons Joan Brossa. Dipòsit Fundació Joan Brossa
Series:
Subsèrie Poesia visual. Sèrie Manuscrits d'obres. Secció Manuscrits. Fons Joan Brossa
Publication/Production:
[1997]
Dimensions/Duration:
Dimensions: 20,8 x 14,9
Language:
Catalan
Material type:
Document
Identification number:
A.JBR.03504.001.058.002
Call number:
BROSSA_MANUS_MAN_PV_00078_001_042_002
The objects are intended to have the objective character of industrial products. They are not intended to represent anything other than what they are. The previous categorization of the arts no longer exists.
Charlotte Posenenske