Imagen
[1987?]
Document manuscrit. -- Una composició visual per al vint-i-cinquè aniversari de la revista "Nous Horitzons", i.e. una lletra "O" de grans dimensions traçada amb llapis i el títol de la revista "Nous Horitzons" en majúscula escrit sense lletres "O" (amb un espai en blanc en lloc de cadascuna de les tres lletres "O" del títol), sobreescrit a la lletra "O" de grans dimensions, i, a un costat d'aquesta lletra, la frase en majúscula "25è aniversari" escrita amb llapis. -- Al recto del full 388, el títol "Teatre" escrit amb llapis al dessota d'un retall practicat al full i, al verso del full 388, un full enganxat amb el títol "Codi" escrit amb llapis, potser per a una col·laboració de Joan Brossa a la revista "Nous Horitzons".
Al verso del full 388, una nota escrita amb llapis per una persona no identificada que suggereix diversos detalls tècnics tocant a l'edició potser d'una composició visual. -- Al recto del full 388, diversos termes i frases escrits amb llapis; i.e. "interessen el concepte i no la història", "sensació d''extranyament'", i.e. estranyament, i "diàleg-maquillatge", escrit amb llapis.
El full 387 s'ha obtingut de reutilitzar un programa de mà de la Filmoteca de la Generalitat de Catalunya que conté la programació cinematogràfica del 28 de juny al 4 de juliol de 1985 dedicada als cineastes Federico Fellini i F. Rovira-Beleta.

Technical details

Belongs to:
Other > [Manuscrits de poemes visuals, esbossos de poemes objecte o instal·lacions, cartells i referències d'obres]
Credit:
Col·lecció MACBA. Centre d'Estudis i Documentació. Fons Joan Brossa. Dipòsit Fundació Joan Brossa
Series:
Subsèrie Poesia visual. Sèrie Manuscrits d'obres. Secció Creació de manuscrits. Fons Joan Brossa
Publication/Production:
[1987?]
Language:
Catalan
Material type:
Document
Identification number:
A.JBR.03500.011.037
Call number:
BROSSA_MANUS_MAN_PV_00077_011_034