Imagen
[1992]
Document mansucrit. -- Un poema visual per a concebre la capçalera de la revista "Caràcters: revista d'informació literària" (Picassent: Col·lectiu Jordi de Sant Jordi); i.e., el terme "Caràcter" en majúscula amb les dues primeres síl·labes del terme concebudes amb un signe ideogràfic traçat amb tinta, i.e. una figura d'una cara amb dos ulls, una cella, un nas i una boca. -- Del recto del full 152 al recto del full 165, diverses versions de la composició i variants alternatives per a concebre una composició visual amb el terme "Caràcter".
El full 159 s'ha obtingut de reutilitzar un fragment d'una invitació a una conferència organitzada pel Teatre Romea en el marc del Cicle de Teatre Clàssic Català.
-- El full 160 s'ha obtingut de reutilitzar un sobre. -- El full 161 s'ha obtingut de reutilitzar una carta circular d'Eduard Saura, de l'Associació d'Amics del Liceu; un fragment de la carta està retallat. -- El full 162 s'ha obtingut de reutilitzar un programa de la Filmoteca de la Generalitat de Catalunya, del 29 de juny al 9 d'agost de 1992; un fragment del programa està retallat. Al recto i al verso del full 162, diverses provatures escrites amb llapis poc intel·ligibles, i el termes "Caràcter" i "Rambla" en relació amb dues composicions visuals probablement per a concebre el disseny de la capçalera de dues revistes.

Technical details

Belongs to:
Other > [Manuscrits de poemes visuals, esbossos de poemes objecte o instal·lacions, cartells i referències d'obres]
Credit:
Col·lecció MACBA. Centre d'Estudis i Documentació. Fons Joan Brossa. Dipòsit Fundació Joan Brossa
Series:
Subsèrie Poesia visual. Sèrie Manuscrits d'obres. Secció Creació de manuscrits. Fons Joan Brossa
Publication/Production:
[1992]
Language:
Catalan
Material type:
Document
Identification number:
A.JBR.03500.004.004
Call number:
BROSSA_MANUS_MAN_PV_00077_004_004