Imagen
[198--199-]
Document manuscrit. -- Les lletres en majúscula "RCB" impreses, i.e. una sigla d'una entitat potser per a un logotip (o les inicials del nom d'una persona per a un ex-libris), amb les dues primeres lletres de color vermell i la darrera lletra, "B", de color blau fosc (o blau marí); i un cercle (o circumferència) imprès del mateix color que la lletra "B" amb el perímetre superior del cercle superposat a totes tres lletres. -- La composició visual està signada amb tinta per Joan Brossa. -- Al recto del full 197, una versió de la composició visual amb el cercle (o circumferència) de la composició concebut com una perllongació del traç de la lletra "B" de la sigla (o les inicials) "RCB", i.e.
les dues primeres lletres pintades amb llapis de color vermell i la lletra "B" i el cercle (o circumferència) pintades amb llapis negre. -- Al recto i al verso del full 198, dues versions més preliminars de la composició visual amb les sigles (o les inicials) "RCB", i una versió alternativa preliminar per a concebre la composició visual amb aquestes lletres.
El full 198 s'ha obtingut de reutilitzar un fragment d'un sobre de l'entitat de gestió de drets d'autor Visual, Entidad de Gestión de Artistas Plásticos.

Technical details

Belongs to:
Other > [Manuscrits de poemes visuals, esbossos de poemes objecte o instal·lacions, cartells i referències d'obres]
Credit:
Col·lecció MACBA. Centre d'Estudis i Documentació. Fons Joan Brossa. Dipòsit Fundació Joan Brossa
Series:
Subsèrie Poesia visual. Sèrie Manuscrits d'obres. Secció Creació de manuscrits. Fons Joan Brossa
Publication/Production:
[198--199-]
Language:
No text
Material type:
Document
Identification number:
A.JBR.03500.009.003
Call number:
BROSSA_MANUS_MAN_PV_00077_009_002