Imagen
[198--199-]
Document manuscrit. -- Un rectangle irregular disposat verticalment, traçat amb llapis, a manera de vinyeta d'una il·lustració; i a l'interior de la vinyeta, la il·lustració de la part baixa d'una cama d'un personatge traçada amb llapis, coberta amb el camal d'uns pantalons i la sabata representada amb la sola, amb el gest d'anar-se'n, de sortir de la vinyeta; i, a un costat de la cama que queda enrere en el gest de fer un pas, dins el requadre de la vinyeta, una imitació de la signatura del dibuixant Joan Junceda traçada amb llapis. -- A la part baixa de la vinyeta, una frase poc intel·ligible escrita amb llapis potser a manera de títol; i.e. "H[++]e a Junceda" escrita amb llapis, probablement "Homenatge a Junceda".
-- Al recto del full 19, el cognom "Pagès" escrit amb bolígraf i, d'altra banda, el cognom "Junceda" escrit amb bolígraf, de Joan Junceda, i una imitació de la signatura d'aquest dibuixant traçada amb bolígraf.
Al recto del full 19, una refèrencia a una composició visual titulada "Duel", i.e. la carta de joc del dos d'espases de la baralla espanyola disposada horitzontalment, traçada amb llapis, i el títol "Duel" escrit amb llapis. -- Al recto del full 19, una referència a una composició visual, i.e. una lletra "O" amb dos punts traçats amb llapis l'un al costat de l'altre, amb un dels punts traçat a l'interior de la lletra "O".

Technical details

Belongs to:
Other > [Manuscrits de poemes visuals, esbossos de poemes objecte o instal·lacions, cartells i referències d'obres]
Credit:
Col·lecció MACBA. Centre d'Estudis i Documentació. Fons Joan Brossa. Dipòsit Fundació Joan Brossa
Series:
Subsèrie Poesia visual. Sèrie Manuscrits d'obres. Secció Creació de manuscrits. Fons Joan Brossa
Publication/Production:
[198--199-]
Language:
Catalan
Material type:
Document
Identification number:
A.JBR.03500.001.013
Call number:
BROSSA_MANUS_MAN_PV_00077_001_009