Imagen
[198--199-]

Document manuscrit. -- El nom de diverses estrelles i de constel·lacions d'estrelles, escrits amb llapis l'un al dessota de l'altre, amb un punt dibuixat amb llapis (o un cercle pintat amb llapis) al costat dret de cadascun dels noms, de manera que es mostrin sis punts dibuixats l'un al dessota de l'altre; els noms de les estrelles o de les constel·lacions d'estrelles són "Estel polar", "Sírius", "Cassiopea", "Algol", "Sagitari" i "Vega". -- Al verso del full 13, una provatura escrita amb llapis per a concebre la composició i una versió més preliminar de la composició visual traçada amb llapis. Al recto del full 14, una versió potser més preliminar de la composició traçada amb llapis; i al recto del full 15, una altra versió de la composició visual traçada amb llapis.

Referències bibliogràfiques:
- Brossa, Joan. Els entra-i-surts del poeta. Barcelona: Alta fulla, 1986, p. 70. (Els entra-i-surts del poeta: roda de llibres (1969-1975); 4).
El full 13 s'ha obtingut de reutilitzar un fragment d'un full imprès, potser una partitura musical amb la data impresa "18.08.75".

Technical details

Belongs to:
Other > [Manuscrits de poemes visuals, esbossos de poemes objecte o instal·lacions, cartells i referències d'obres]
Credit:
Col·lecció MACBA. Centre d'Estudis i Documentació. Fons Joan Brossa. Dipòsit Fundació Joan Brossa
Series:
Subsèrie Poesia visual. Sèrie Manuscrits d'obres. Secció Creació de manuscrits. Fons Joan Brossa
Publication/Production:
[198--199-]
Language:
Catalan
Material type:
Document
Identification number:
A.JBR.03500.001.011
Call number:
BROSSA_MANUS_MAN_PV_00077_001_008