Imagen
[1971?]-
v. : il. b/n ; diverses mides
The NYCS Weekly Breeder (New York Correspondence School) va ser revista d’inspiració Fluxus que, a vegades, va aparèixer amb regularitat, de vegades erràticament, que publicava obres d’un grup d'artistes compacte. Ray Johnson va ser el pare de la New York Correspondance [sic] School (NYCS), una xarxa d'art per correu creada el 1962 per la qual Johnson va utilitzar el sistema postal com a part d'una pràctica artística que va unir a la gent en un ampli cercle artístic d'intercanvi d'idees i obres. Ray Johnson va canviar la paraula ‘Correspondence’ per ‘Corespondance’ (de “dance”, dansa en anglès) amb la intenció de donar-li un sentit de moviment.
-- L'artista de fluxus, Ken Friedman, va començar The NYCS Weekly Breeder a San Francisco el 1971 com un parell de pàgines curioses i divertides d'informació i imatges de collages enviades a altres artistes. Es va passar a nous editors diverses vegades i es va convertir en una petita revista grapada per als participants de la xarxa d'art postal. Amb una forta influència i actitud de Dadà, els pseudònims eren el rigor a més de dades poc fiables. -- Buster Cleveland va compilar The New Yorker Breeder, Vol. 1 Nº 1, 1968 a partir de 1976 i ho va publicar en 1978 com una edició de 100 exemplars. L'imatge de portada d'un desenfadat William Boroughs amb un imperdible real a la galta, establint una connexió de contracultura entre els Beats dels anys ‘50 i els Punks dels anys ‘70. -- El contingut de la publicació inclou reproduccions en blanc i negre de collages, dibuixos, fotografies i segells de cautxú. -- Una història clara del NYCS és impossible d'establir, ja que implica les activitats col·lectives d'un grup canviant de persones i perquè Johnson va augmentar les incerteses de fet incloent declaracions poc fiables i dates incorrectes en el seu treball. "The New York Correspondence School no té cap història, només un present", com moltes vegades va escriure el mateix Johnson.

Technical details

Belongs to:
Otros
Credit:
Col·lecció MACBA. Centre d'Estudis i Documentació
Available issues:
(Vol. 2, N5 1971?)(Vol. 2, N10, Vol. 3, N2, Vol. 4. N1, Vol 3 N3 1972)(Vol. 3 N5, Vol. 3 N6 1973)(Vol. 3 N7 1974)/(Vol. 1 N1 1978)/(Vol. 5 N1 1992)
Language:
English
Identification number:
A13223