Imagen
[198-?]
Document manuscrit. -- Un guió de cinema (o animacions de poesia visual o objectual), amb plans (o esquetxos) numerats, alguns relacionats amb poemes visuals o amb poemes objecte. -- Al recto del full 1, un terme indicatiu en relació amb el contingut, i.e. "Tele" escrit amb llapis.
El full 2 s'ha obtingut de reutilitzar una invitació a l'exposició de diversos artistes "Col·lectiva de Nadal", el 24 de novembre de 1988 a Disset Galeria d'Art. -- Els fulls 4, 6, 7 i 10 s'han obtingut de reutilitzar uns fulls de la campanya "Comitès 88", organitzada pel Partit dels Socialistes de Catalunya per a les eleccions al Parlament de Catalunya de 1988.
-- El full 8 s'ha obtingut de reutilitzar un full que conté dues referències bibliogràfiques mecanoscrites de dues sextines pertanyents a l'obra "Tercer llibre de sextines", de Joan Brossa. -- El full 9 s'ha obtingut de reutilitzar una invitació de Pasqual Maragall, alcalde de Barcelona, per assistir a un acte organitzat el 6 de maig al Palau de Pedralbes amb motiu del desè aniversari de la constitució dels ajuntaments democràtics a Espanya. -- Al recto del full 11, diverses provatures escrites amb llapis potser per a concebre un títol; i.e. "Cops de fals" (i.e. "falç"), "Dum dum", "Llibre de la meva veu" i "Ball de sang", escrit amb llapis. -- Al full 12, al recto i al verso, diverses provatures escrites amb llapis per a concebre una estrofa de quatre versos d'una composició en vers lliure; Comença, "Per a transports entre diferents locals"; Acaba, "cal urgentment una furgoneta i / 350.000 pessetes.", vers lliure, escrit amb llapis.

Technical details

Belongs to:
Other > [Esbossos de poemes objecte o instal·lacions, poemes visuals, cartells i referències d'obres]
Credit:
Col·lecció MACBA. Centre d'Estudis i Documentació. Fons Joan Brossa. Dipòsit Fundació Joan Brossa
Series:
Sub-subsèrie Molinets televisius. Subsèrie Obra visual. Sèrie Esborranys d'obra visual i objectual. Secció Creació de manuscrits. Fons Joan Brossa
Publication/Production:
[198-?]
Language:
Catalan
Material type:
Document
Identification number:
A.JBR.03499.031
Call number:
BROSSA_MANUS_ESB_OBJ_PO_00001_031
Blue protects white from innocence. Blue drags black with it. Blue is darkness made visible.
Derek Jarman