Imagen
[198--199-]
Document manuscrit. -- Una composició visual (o un logotip) per a la firma Fons Gràfic, i.e. el nom en castellà de les lletres que formen el nom d'aquest estudi de disseny gràfic, escrit amb llapis en majúscula; i.e. "EFE O ENE ESSE" i "GE ERRE A EFE I CE", escrit amb llapis.
- El full 257 s'ha obtingut de reutilitzar un full de bloc d'un calendari, del 15 de desembre. Al recto del full 257, el nom "Ràfols" amb un número de telèfon, potser Albert Ràfols-Casamada, i un altre número de telèfon amb el nom "Llorenç Soldevila" de Mataró; i, al verso del full 257, altres números de telèfon escrits amb bolígraf i amb llapis.
Al recto del full 257, la nota "Vespella de Gaià, a les 10 a baix", escrita amb bolígraf per Pepa Llopis, potser en relació amb la participació de Joan Brossa al Premi Nacional de Poesia Visual organitzat en aquesta localitat; i, al verso del full 257, una nota escrita amb llapis sobre una trobada amb una persona de cognom "Claret".
- Al verso del full 257, una composició visual amb la figura d'una taquilla traçada amb bolígraf, concebuda amb una línia corba (o un arc) i una línia horitzontal.

Technical details

Belongs to:
Joan Brossa Fonds > Creation of manuscripts > Manuscripts of works > Visual poetry
Credit:
Col·lecció MACBA. Centre d'Estudis i Documentació. Fons Joan Brossa. Dipòsit Fundació Joan Brossa
Series:
Subsèrie Poesia visual. Sèrie Manuscrits d'obres. Secció Manuscrits. Fons Joan Brossa
Publication/Production:
[198--199-]
Dimensions/Duration:
Dimensions: 8,3 x 12
Language:
Spanish
Material type:
Document
Identification number:
A.JBR.03504.003.007
Call number:
BROSSA_MANUS_MAN_PV_00078_003_007