Imagen
[198--199-]
Document manuscrit. -- Un ex-libris per a Manel Viñas traçat amb tinta de diferents colors, i.e. la frase "Ex-libris Manel Vinyes" escrita amb les lletres que es repeteixen a la frase d'un color determinat, i, més avall, les lletres que componen la frase escrites amb tinta del color corresponent, disposades una al dessota de l'altra en ordre alfabètic, i les lletres que es repeteixen a la frase escrites una al costat de l'altra.
- Al recto del full 87, diverses provatures traçades amb llapis per a concebre la composició visual; i una signatura de Joan Brossa traçada amb llapis. Al verso del full 87, una versió més preliminar de l'ex-libris traçat amb llapis.
Al recto del full 88, una versió potser més preliminar de la composició traçada amb tinta negra, amb les lletres de la frase "Ex-libris Manel Vinyes" ordenades alfabèticament un al dessota de l'altra, i les lletres repetides de la frase escrites una al costat de l'altra; i al recto dels fulls 89, 90 i 93, tres versions de la composició visual de l'ex-libris amb les lletres de la frase traçades amb tinta negra en ordre alfabètic, escrites seguint el traçat d'una figura geomètrica, i.e. un quadrat. Al recto del full 92, una versió desestimada de la composició, i.e. traçada amb tinta i completament ratllada amb llapis.

Technical details

Belongs to:
Joan Brossa Fonds > Creation of manuscripts > Manuscripts of works > Visual poetry
Credit:
Col·lecció MACBA. Centre d'Estudis i Documentació. Fons Joan Brossa. Dipòsit Fundació Joan Brossa
Series:
Subsèrie Poesia visual. Sèrie Manuscrits d'obres. Secció Manuscrits. Fons Joan Brossa
Publication/Production:
[198--199-]
Dimensions/Duration:
Dimensions: 20,8 x 15,7
Language:
Catalan
Material type:
Document
Identification number:
A.JBR.03505.050
Call number:
BROSSA_MANUS_MAN_PV_00012
The problem becomes clear, crystal clear: the artist’s canvas becomes a mirror.
Michelangelo Pistoletto