Imagen
[198--199-]
Document manuscrit. -- Nou esborranys de poemes objecte o d'instal·lacions numerats consecutivament, i.e. un esborrany d'un poema objecte amb la figura d'una taula parada, traçat amb tinta; un esborrany d'una instal·lació amb la figura d'una barca plena d'aigua, escrit amb tinta; un esborrany d'un poema objecte amb la figura d'una caixa forta (o caixa de cabals) i una nevera, escrit amb tinta; un esborrany d'una instal·lació amb la figura de dues tasses de vàter disposades l'una al costat de l'altra davant un quadre que conté la representació d'un menjador en un restaurant de luxe, escrit amb tinta i traçat amb llapis; un esborrany d'una instal·lació amb la figura de dos ocells dissecats, i.e.
una oca i un gall, disposats en un emplaçament amb el sostre ple de garlandes i fanalets de diferents colors, escrit amb tinta i traçat amb llapis; un esborrany d'una instal·lació amb la figura d'una taula parada amb viandes per esmorzar i, a un costat, un cotxe disposat verticalment, escrit amb tinta i traçat amb llapis; un esborrany d'una instal·lació amb la figura d'un patíbul capgirat, escrit amb tinta i traçat amb llapis; un esborrany d'una instal·lació amb la figura d'una taula aparellada amb un dau i d'una cadira aparellada amb un altre dau, escrit amb tinta i traçat amb llapis; i un esborrany d'una instal·lació amb la figura d'una renglera de serpentines penjades a l'extrem superior i, arran de l'extrem inferior de les tires de paper, una safata de servir menjar amb una campana al damunt, escrit amb tinta i traçat amb llapis.
- El full 111 s'ha obtingut de reutilitzar un full que conté al recto la frase "Art contemporani" impresa en majúscules.
- Amb els esborranys de poemes objecte, un portafolis amb la nota indicativa "Frankfurt i altres projectes" escrita amb llapis.

Technical details

Belongs to:
Joan Brossa Fonds > Creation of manuscripts > Manuscripts of works > Visual poetry
Credit:
Col·lecció MACBA. Centre d'Estudis i Documentació. Fons Joan Brossa. Dipòsit Fundació Joan Brossa
Series:
Subsèrie Poesia visual. Sèrie Manuscrits d'obres. Secció Manuscrits. Fons Joan Brossa
Publication/Production:
[198--199-]
Dimensions/Duration:
Dimensions: 29,7 x 21
Dimensions: 33,5 x 23,5
Language:
Catalan
Material type:
Document
Identification number:
A.JBR.03507.025
Call number:
BROSSA_MANUS_MAN_PV_00080_016
The essence of the fragment and the module resonates deeply in my work.
Pep Agut