Imagen
[1998?]
Document manuscrit. -- La figura de dues lletres "A" majúscules traçades amb llapis, l'una encavallada a l'altra; i.e. una lletra "A" majúscula al dessota d'una altra lletra "A" majúscula, amb el vèrtex superior de la lletra "A" al punt central de l'asta horitzontal de l'altra lletra "A", traçat amb llapis. -- Al recto del full 273, un esbós per a concebre un poema corpori alternatiu amb tres lletres "A", i.e. dues lletres "A" unides pel vèrtex superior de les lletres i una tercera lletra "A" incompleta, sense l'asta horitzontal, unida amb l'extrem inferior d'una asta diagonal al vèrtex superior de les altres lletres. -- Al verso del full 273, un esbós potser per a concebre un poema corpori alternatiu amb les cinc vocals; i.e.
les cinc vocals inscrites al sostre d'un emplaçament salvant la lletra "O", concebuda penjant d'un fil (o cordill) clavat al sostre, traçat amb llapis. -- Al verso del full 275, un esbós potser per a concebre un poema corpori alternatiu amb dues lletres "Z" disposades l'una al dessota de l'altra, traçat amb llapis.
El full 275 s'ha obtingut de reutilitzar un sobre adreçat a Joan Brossa de la Secció Sindical de Caixa d'Estalvis Laietana.

Technical details

Belongs to:
Other > [Documentació sobre el vestíbul del Commerzbank Tower de Frankfurt per a un projecte de poema corpori i de poemes visuals]
Credit:
Col·lecció MACBA. Centre d'Estudis i Documentació. Fons Joan Brossa. Dipòsit Fundació Joan Brossa
Series:
Sub-subsèrie Poemes corporis. Subsèrie Obra objectual. Sèrie Esborranys d'obra visual i objectual. Secció Creació de manuscrits. Fons Joan Brossa
Publication/Production:
[1998?]
Language:
No text
Material type:
Document
Identification number:
A.JBR.03508.013.003
Call number:
BROSSA_MANUS_ESB_OBJ_PC_00001_010_002_GF_001
The blood of sensibility is blue / I consecrate myself / To find its most perfect expression.
Derek Jarman