Imagen
1991
Document manuscrit. -- Tres esborranys de poemes objecte traçats amb llapis, i.e.
un esborrany amb la figura d'una cadira concebuda amb canonades d'aigua i una aixeta instal·lada en una secció de la canonada, al respatller de la cadira, traçat amb llapis, i la referència (o referències) en castellà "El sudor de la silla", "El peso del olor, 199[+]", escrit amb llapis; un esborrany amb la figura d'un tauló en equilibri sobre un maó i diversos punts traçats amb llapis tot al llarg de la superfície superior de la peça de fusta, traçat amb llapis, i la referència "Ara, 1991" escrita amb llapis; i un esborrany amb la figura d'un taüt i un barret fort al costat, traçat amb llapis, i la referència en castellà "Sombreros, 1991" escrita amb llapis.
- Al verso del full 463, la data "Febrer de 1991" escrita amb llapis.
- Al verso del full 463, un esborrany de poema objecte amb la figura d'un cub traçat amb llapis, i, a la cara superior del cub, una tija curta disposada verticalment, traçada amb llapis.
- El full 463 s'ha obtingut de reutilitzar un programa de projeccions de cinema, i.e. curtmetratges del cineasta Carl Theodor Dreyer.

Technical details

Belongs to:
Other
Credit:
Col·lecció MACBA. Centre d'Estudis i Documentació. Fons Joan Brossa. Dipòsit Fundació Joan Brossa
Series:
Subsèrie Poesia visual. Sèrie Manuscrits d'obres. Secció Manuscrits. Fons Joan Brossa
Publication/Production:
1991
Dimensions/Duration:
Dimensions: 31,5 x 21,5
Language:
Catalan
Material type:
Document
Identification number:
A.JBR.03504.005.039
Call number:
BROSSA_MANUS_MAN_PV_00078_005_029

Related

Collection artworks

I’d really like to think that the artist could be just another kind of material in the picture, working in collaboration with all the other materials.
Robert Rauschenberg