Imagen
[entre 1967 i 1969?]
Document manuscrit. -- Dos fulls de bloc de notes que contenen esborranys de poemes objecte traçats amb llapis o amb bolígraf. -- Al recto del primer full, un abecedari en majúscula a mig escriure amb les lletres distribuïdes en dues files de lletres, de la lletra "A" a la lletra "L", escrit amb llapis; i més avall, una nota escrita amb llapis a manera d'esborrany d'un poema objecte amb la figura d'un paquet de cigarrets de la firma Celtas probablement concebut ple de serradures, i.e. "Paquet de celtes ple de se[rr?]ad[ur?]es" escrit amb llapis. -- Al verso del primer full, diversos esborranys de poemes objecte traçats amb llapis, i.e.
, la figura d'un porró amb un objecte al fons del recipient, probablement un dau o diversos daus, traçat amb llapis; una figura de traçat irregular, potser una sola de sabata, i un terme poc intel·ligible escrit amb llapis, potser el terme "Camí"; o la figura de diverses fulles unides amb un clip, traçat amb llapis. -- Al recto del segon full, diversos esborranys de poemes objecte traçats amb bolígraf o amb llapis; i.e., els termes "cavall" i "Tauler" escrits amb bolígraf al costat d'una figura probablement de la peça del cavall del joc d'escacs travessat amb una tija disposada en diagonal, traçat amb bolígraf; la figura d'un got amb un mirall a l'interior, traçat amb bolígraf; o la figura d'un dau concebut rodó, traçat amb llapis, juntament amb la nota indicativa "Dau-bola" escrita amb llapis.
- Al verso del segon full, dues provatures escrites amb bolígraf per a concebre dos fragments de text poc intel·ligibles sobre les preferències de Joan Brossa en cinema per a concebre dues respostes a una entrevista concedida a Jordi Coca, publicada sota el títol "Joan Brossa, o, El pedestal són les sabates" (Barcelona: Pòrtic, 1971).

Technical details

Belongs to:
Other
Credit:
Col·lecció MACBA. Centre d'Estudis i Documentació. Fons Joan Brossa. Dipòsit Fundació Joan Brossa
Series:
Subsèrie Poesia literària. Sèrie Manuscrits d'obres. Secció Manuscrits. Fons Joan Brossa
Publication/Production:
[entre 1967 i 1969?]
Dimensions/Duration:
Dimensions: 10,5 x 7,5
Language:
Catalan
Material type:
Document
Identification number:
A.JBR.03546.015
Call number:
BROSSA_MANUS_MAN_PL_00182_015

Related Archive documents

Other related Archive documents

I’d really like to think that the artist could be just another kind of material in the picture, working in collaboration with all the other materials.
Robert Rauschenberg