Imagen
[1993?]
Document manuscrit. -- La figura d'una mà alçada, traçada amb tinta negra en un full de paper cristall, amb els dits índex i mitger estesos en el gest de fer una ombra xinesa d'una cara de dimoni amb les banyes; i una variant de la composició en un altre full de paper cristall, amb la mateixa figura de la mà tota pintada de negre amb tinta. -- Al recto del full 478, el cognom "Fusaco" escrit amb llapis, amb relació a l'artista japonesa Fusako Yasuda i al llibre d'artista "Deu gravats i una ombra de mà" (Barcelona: Lluís Pessa, 1993). -- Al recto del full 481, una còpia reprogràfica de la figura de la mà amb el gest de fer una ombra xinesa, i la figura de l'ombra projectada amb la mà, i.e.
una cara de dimoni banyut amb el detall de les faccions. Al recto i al verso del full 482, diverses provatures traçades amb llapis per tal de resseguir el contorn de la mà alçada amb els dits índex i mitger estesos en el gest de projectar l'ombra xinesa.
El full 478 s'ha obtingut de reutilitzar un fragment d'un sobre d'Ediciones Polígrafa adreçat a "Llovet", "Sr. Tino", amb la nota indicativa escrita amb tinta "Ref. Cat. Miró-Prats (Arreglo)".

Technical details

Belongs to:
Other > [Manuscrits de poemes visuals, esbossos de poemes objecte o instal·lacions, cartells i referències d'obres]
Credit:
Col·lecció MACBA. Centre d'Estudis i Documentació. Fons Joan Brossa. Dipòsit Fundació Joan Brossa
Series:
Subsèrie Poesia visual. Sèrie Manuscrits d'obres. Secció Creació de manuscrits. Fons Joan Brossa
Publication/Production:
[1993?]
Language:
No text
Material type:
Document
Identification number:
A.JBR.03500.012.005
Call number:
BROSSA_MANUS_MAN_PV_00077_012_005