Imagen
1951
Títol extret de la coberta posterior. -- Editat amb motiu d'una exposició celebrada a la Sala Caralt del 6 al 19 d'octubre de 1951, amb la participació de Joan Ponç, Joan Brossa, Modest Cuixart, Juan-Eduardo Cirlot, Antoni Tàpies, Arnau Puig i Joan Josep Tharrats. -- Conté set textos de Joan Josep Tharrats que presenten cadascun dels participants de l'exposició il·lustrats amb retrats, en set fulls solts de paper de diferents colors caracteritzats amb pestanyes escalonades pròpies d'un arxivador. -- Al verso de la coberta posterior: ... La major part de les fotografies d'aquest número són d'Enric Tormo a qui devem moltes vegades la seva reconeguda col·laboració tècnica.
Aquest darrer, Víctor Castells, René Metras i Santi Surós són els noms que cal afegir per tenir una llista més completa dels elements de Dau al Set.

Technical details

Belongs to:
Other > Dau al Set
Other titles:
Exposició, Sala Caralt, 6 al 19 octubre 1951
Credit:
Col·lecció MACBA. Centre d'Estudis i Documentació. Dipòsit Fundació Joan Brossa. Donació de Pepa Llopis
Publication/Production:
[Barcelona : Dau al Set], 1951
Numeration:
[31] (oct. 1951)
Dimensions/Duration:
Dimensions: 25,1 x 17,5
Language:
Catalan
Material type:
Periodicals
Identification number:
A.JBR.03511.058
Call number:
Publicació Sèrie_0086_033_c1

Related Archive documents

This document is part of...

Copies of this document

I like to work with what is often called "cultural heritage", but the materials that I use are banal and clichéd, like sugar blocks, doors, couscous, rugs, official documents.
Latifa Echakhch