Imagen
[198--199-]

Document manuscrit. -- Dues meitats d'una lletra "A" traçades amb llapis, sense el vèrtex superior de la lletra, disposades l'una al costat de l'altra. -- Al recto del full 92, una prova d'impremta de la composició visual, i.e. les dues meitats d'una lletra "A" impreses en sengles tires paper, enganxades l'una al costat de l'altra amb cinta adhesiva sobre un suport. Al recto del full 94, una còpia reprogràfica de la composició visual. -- Amb el manuscrit i la prova d'impremta i la còpia reprogràfica del poema visual, un full que conté una referència d'inventari probablement escrita per Isidre Vallès i Rovira, i.e. "'A de Barcelona' (projecte)" escrit amb bolígraf.

Referències bibliogràfiques:
- Brossa, Joan. "A de Barcelona". En: Kunst in Spanien. Herausgegeben von Uta M. Reindl und Gabriele Rivet. Köln: Kiepenheuer & Witsch, cop. 1992, p. 130-131.
El full 93 correspon a un full de tarifes establertes pel segell editorial alemany Kiepenheuer & Witsch per al recull "Kunt in Spanien" (Köln: Kiepenheuer & Witsch, cop. 1992), amb els preus indicats en marcs alemanys. Inclou l'adreça de Colònia, escrita amb tinta, de les curadores del recull, i.e. Uta M. Reindl i Gabriele Rivet. Al verso del full de tarifes, un esquema traçat amb llapis de la disposició de la composició visual en dues pàgines del recull "Kunt in Spanien".

Technical details

Belongs to:
Other > [Manuscrits de poemes visuals, esbossos de poemes objecte o instal·lacions, cartells i referències d'obres]
Credit:
Col·lecció MACBA. Centre d'Estudis i Documentació. Fons Joan Brossa. Dipòsit Fundació Joan Brossa
Series:
Subsèrie Poesia visual. Sèrie Manuscrits d'obres. Secció Creació de manuscrits. Fons Joan Brossa
Publication/Production:
[198--199-]
Language:
Catalan
Material type:
Document
Identification number:
A.JBR.03500.003.001
Call number:
BROSSA_MANUS_MAN_PV_00077