Activitats Professorat

Educació Especial

02 al 30 nov. 2015

Alumnes del CEIP Àngels garriga. Foto: © Òscar Ferrer / MACBA, 2010

Alumnes del CEIP Àngels garriga. Foto: © Òscar Ferrer / MACBA, 2010

L’objectiu d’aquest curs és explorar les possibilitats que genera l’art contemporani no només com a estímul i font d’aprenentatge, sinó també com a font de benestar.

Facilitem l’apropament dels docents a l’art contemporani i incidim en els mecanismes de creació que desenvolupen els artistes. Seguint el seu exemple, dissenyem activitats que potencien el desenvolupament de la creativitat i incrementen les habilitats dels alumnes per expressar-se a través del llenguatge artístic.

Curs impartit per Marta Berrocal

Programa

2, 9, 16, 23 I 30 DE NOVEMBRE DE 2015, DE 18 A 21 h
Lloc: MACBA

Inscripció

InscripcióPreu: 25 €. Gratuït amb el carnet Amic Pro. Obrim la inscripció el 06 d'octubre. A partir d'aquesta data podràs reservar la teva plaça fent clic al botó.
Recordeu imprimir o desar al mòbil la carta de confirmació que rebreu al final del procés d’inscripció. És el comprovant de la vostra plaça i us la demanarem a l’accedir a l'activitat. Un cop iniciat l’acte, les places reservades sense ocupar poden ser reasignades a la llista d’espera, per tant us recomanem puntualitat.

Contacte

Per a més informació: 93 412 14 13 i educacio@macba.cat

Informació per al visitant

Inscripció Accedeix-hi directament fent clic al botó.

Inscripció Accedeix-hi directament fent clic al botó.Som conscients que per contribuir a l’art contemporani cal donar suport a l’ensenyament i promoure un sistema pedagògic que refermi la creativitat i l’experiència estètica.
La Fundación Banco Santander comparteix plenament aquesta filosofia amb nosaltres, i és per això que un any més col·labora amb el MACBA actuant com a mecenes del seu Programa de Formació Permanent del Professorat.

 • Afegeix al Recorregut

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

 • Comparteix

  Per email

 • Comenta

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.