Activitats Cursos i seminaris

El amor aparece en lugares inesperados (II)

Taller de performance amb Dora García

01 al 05 feb. 2016

El amor aparece en lugares inesperados (II)

El amor aparece en lugares inesperados (II)

Sobre serendipitat i investigació artística
(Serendipitat: descoberta o troballa afortunada i inesperada que es produeix quan s’està buscant una cosa diferent. També pot referir-se a l’habilitat d’un subjecte per reconèixer que ha fet un descobriment important encara que no tingui relació amb el que busca. En termes més generals es pot denominar així la casualitat, coincidència o accident.)

Dora García proposarà uns quants «casos d’estudi»: obres realitzades per ella que són fruit d’una sèrie de coincidències, de vegades sorprenents. S’intenta evocar la creació d’obres artístiques com a gènere narratiu, proper a la novel·la de detectius i també a la novel·la fantàstica. S’invoquen experiències similars entre els artistes assistents i, finalment, es proposa un exercici pràctic de desenvolupament d’una idea.

Programa

DE L'1 AL 5 DE FEBRER, DE 10 A 14 h
Lloc: Sala d’exposicions Convent dels Àngels

Inscripció

Adreçat a artistes, estudiants d'últims cursos i persones interessades. 20 places disponibles. Preu matrícula: 30 €. Estudiants i aturats: 15 €. Carnet Amic MACBA: gratuït

Preinscripció: del 7 al 20 de gener. Cal enviar un currículum abreujat i un escrit de mig foli explicant les motivacions per fer el taller a amics@macba.cat. Preinscripció tancada.

Inscripció: del 22 al 28 de gener a la recepció del Museu, presentant el document acreditatiu de confirmació de la plaça.

 • Afegeix al Recorregut

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

 • Comparteix

  Per email

 • Comenta

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

Continguts relacionats

Àudios

Activitats

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.