Activitats Música i arts en viu

Cossos obscens i especímens espectaculars

01 abr. 2004

Entrada lliure. Aforament limitat. Servei de traducció simultània. Accés prohibit a menors de 18 anys.

Conferència-performance de Del Lagrace Volcano en el context del taller Tecnologies del gènere. Identitats minoritàries i les seves representacions crítiques (MACBA, febrer-novembre 2004), dirigit per Beatriz Preciado.

Del Lagrace Volcano és fotògraf, cineasta i activista queer. Míster Volcano, que no dubta a definir-se a ell mateix com a terrorista del gènere i intersexual de disseny, és un pioner de la representació del cos en mutació en la cultura contemporània, i al mateix temps agent i documentalista de les transformacions del que és visible produïdes per les micropolítiques d'identitat. Les seves representacions del cos i de la sexualitat qüestionen les classificacions binàries com ara femení – masculí, homo – hetero... El gènere, afirma Del Lagrace Volcano, és l'últim bastió de la civilitza-ció moderna... Un dels pocs Titanics que encara queden per enfonsar-se a les ribes del nou mil·lenni.

Entre els seus llibres cal esmentar LoveBites (1991), The Drag King Book (1999) –en col·laboració amb Judith "Jack'" Halberstam– i Sublime Mutations (2000).

Més informació sobre el seu treball a www.disgrace.dircon.co.uk

Programa

Durant la conferència es projectaran els curts The Passionate Spectator (2003), A Prodigal Son? (1998) i Pansexual Public Porn (1997).

Contacte

Serveis Culturals MACBA
tlf. 93 412 08 10 (ext. 382)
servcult@macba.cat

 • Afegeix al Recorregut

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

 • Comparteix

  Per email

 • Comenta

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

Continguts relacionats

Activitats

Àudios

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.