Activitats Visites guiades

No pot ser aquí! Objectes desplaçats, subjectes en trànsit

Miralda i Octavi Rofes: una conversa oberta entorn de 'Santa Comida' i 'Twin'.

15 juny 2013

Vista de l'obra

Vista de l'obra "Santa Comida" de Miralda, que forma part de l’exposició “L'art de la primera globalització. Episodis Crítics (1957-2011). Col·lecció MACBA”, 2012-2013.

Accés amb l'entrada al Museu.

Santa Comida és una instal·lació que tracta del menjar ofert als déus Orisha, divinitats de la religió Ioruba, com a fenomen de supervivència transcultural. I Twin desplega els processos d'investigació, les estratègies de producció i els relats que van donar lloc a la instal·lació Twin Tastes & Tongues en l’última Biennal de Xangai.

Les dues propostes de Miralda responen al seu interès per la gastronomia com a forma d’explorar els imaginaris, les tradicions, rituals, polítiques i formes d'organització social a través del menjar. Conceptes com les ofrenes, l'energia curativa dels aliments i la circulació de béns i comportaments en un món global són centrals en la visita que el mateix Miralda i l'antropòleg Octavi Rofes oferiran per a aquestes instal·lacions.

Al final de la visita, els assistents podran gaudir d'una petita degustació, a càrrec de l'associació cultural Nyamnyam i del restaurant Mosquito.

El programa MACBA es viu et descobreix el Museu i l'art contemporani d'una forma sorprenent i diferent. Cada dissabte fins a les 21 h experimenta i gaudeix d'una visita amb activitats especials com dansa, música, cinema i performances.

Programa

Dissabte 15 de juny, a les 19 h

Atri, sales del Museu i planta baixa del CED.
Places reduïdes.

Amb la col·laboració de:

Contacte

Programes públics
programespublics@macba.cat
Tel. 93 481 46 81

 • Afegeix al Recorregut

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

 • Comparteix

  Per email

 • Comenta

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

Continguts relacionats

Vídeos

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.