Comunitats

Sobre Comunitats

El MACBA participa activament en diverses comunitats online en què es comparteixen continguts i s’intercanvia informació amb els usuaris. Tanmateix, perquè siguin autèntiques plataformes de participació, és essencial poder comptar amb les vostres ...

Twitter

El MACBA gestiona actualment dos perfils de Twitter:

@MACBA_Barcelona us informa sobre l’actualitat i els aspectes interns del MACBA. En aquest compte compartim continguts que complementen les activitats i exposicions del Museu, i donem a conèixer algunes propostes per als nostres seguidors. És el compte indicat per plantejar dubtes sobre el Museu, començar un debat o, simplement, compartir les fotos de la vostra última visita.

@Radio_Web_MACBA és el compte del projecte radiofònic del MACBA. Els podcasts de RWM, acabats d’editar o bé d’arxiu, hi conviuen amb una acurada tria de continguts sobre art, so, ciència, tecnologia i música experimental. També s’hi publiquen regularment continguts i prèvies exclusives per als nostres seguidors.

Facebook

La pàgina del MACBA a Facebook proporciona informació sobre les exposicions i les diverses activitats, i ofereix una tria de continguts que amplien les línies discursives del Museu i les analitzen en profunditat.

Pinterest

A Pinterest trobaràs un compte de Ràdio Web MACBA Ràdio Web MACBA que experimenta amb el mitjà com un espai per visualitzar els processos d'investigació de les seves línies discursives, amb col·leccions que inclouen podcasts, arxius d'àudio, entrevistes, vídeos i assaigs, entre altres materials.

Flickr

A Flickr hi trobareu dos comptes del MACBA:

MACBA us permet conèixer el funcionament quotidià del Museu a través d’una tria de fotografies que expliquen com és el dia a dia al MACBA: muntatges d’exposicions, restauració de peces, entrevistes a artistes i reportatges diversos. Us convidem a comentar i descarregar les nostres fotografies, però també a afegir-ne de vostres al grup El teu MACBA


Arxiu MACBA és el compte del Centre d’Estudis i Documentació MACBA, on trobareu una tria d’imatges de documents i materials sobre les pràctiques artístiques contemporànies: fotografies, llibres d’artista, revistes, desplegables, invitacions, entre d’altres materials i curiositats. Hi podeu contribuir aportant informació i dades, agregant etiquetes o afegint-hi els vostres comentaris.

YouTube

Al Youtube hi podeu consultar tres canals que s’ocupen de diversos àmbits de l’activitat del MACBA.

A MACBA_Webmaster hi trobareu vídeos d’entrevistes produïts per a la Sèrie Capella MACBA, en què els artistes comenten les seves obres i el procés de creació de cada projecte instal·lat a la Capella. Des d’aquí s’accedeix també a FONS, una sèrie en què els artistes expliquen les obres que formen part de la Col·lecció MACBA. La majoria dels vídeos estan subtitulats en català, castellà i anglès.

MACBAeducacio és un canal dedicat a l’activitat educativa que es du a terme al Museu. Hi podeu conèixer les visites, tallers i activitats per al públic infantil i familiar que s’organitzen cada setmana a les sales del MACBA.

MACBApress és un canal que posa a l’abast dels mitjans de comunicació una eina simple per consultar vídeos de premsa en què es presenta cada nova exposició. Aquests vídeos, que protagonitzen comissaris i artistes, estan disponibles en tres idiomes (català, castellà i anglès) i constitueixen un bon punt de partida per conèixer l’activitat expositiva del Museu.

Vimeo

Si preferiu la plataforma Vimeo per veure, compartir i comentar vídeos, també ens podeu seguir a través del compte MACBA. Hi trobareu una selecció d’entrevistes a artistes i comissaris, i també càpsules especials relacionades amb les exposicions i activitats del Museu.

Issuu

MACBA_publicacions informa sobre las publicacions digitals editades pel Museu. Hi podeu llegir o descarregar assajos, revistes, llibres i altres materials que documenten i amplien les propostes expositives del MACBA.

Continguts relacionats

Galeria de fotos

  • MACBA viu
  • MACBA viu
  • MACBA viu
  • MACBA viu
  • MACBA viu
  • MACBA viu
  • MACBA viu
  • MACBA viu