Nova web de L'Internationale

L'Internationale Online

Nova plataforma d'investigació i publicació

Saber-ne més
Families a l'espai de lectura i familiar de la Col·leció MACBA

Espai de lectura i familiar

Aquest és l’espai de lectura i familiar de l’exposició Col·lecció MACBA. Preludi. Intenció poètica. Un lloc per estar-t’hi, per relaxar-te, per compartir una estona. Un espai de joc d’infants però també de lectura, d’aprenentatge i de distensió.

Descobreix l'espai

Imprescindibles

MACBA 2024
Franquejar les barreres tradicionals i fusionar més que mai art i comunitat. Promoure la interacció, el diàleg i la reflexió, desafiant certes rutines institucionals. Abraçar la diversitat artística i cultural, la diferència, mentre ampliem perspectives: ecofeminisme, sensorialitat, poètica, barri, desig, crítica...
Vistes de l'exposició de Bouchra Khalili

Dissabtes MACBA

Tots els dissabtes, a partir de les 16 h, visita gratuïtament totes les exposicions i coneix-les més a fons de la mà dels artistes.

Saber-ne més
Rádio Web MACBA
Son[i]a #397
Open-weather

En aquest podcast a dues veus, la investigadora i dissenyadora Sophie Dyer i la geògrafa creativa Sasha Englemann entrellacen una narració especulativa amb transmissions imperfectes de satel·lits meteorològics en un diàleg contaminat per les metapràctiques feministes que travessen les sves operacions col·lectives.

Escoltar a RWM

Rádio Web MACBA
Son[i]a #385. Gabriel Chaile
Escenes eliminades

Recuperem fragments inèdits de la conversa amb l'artista de Tucumán Gabriel Chaile que no vam poder incloure en el seu moment.

Escoltar a RWM