Activitats Visites guiades

Visita comentada a la Col·lecció MACBA 31

09 nov. 2016

Visita comentada a la Col·lecció MACBA 31

Visita comentada a la Col·lecció MACBA 31

Antònia Maria Perelló, comissària de l’exposició Col·lecció MACBA 31 i conservadora en cap de la Col·lecció MACBA, ofereix una visita comentada al públic assistent al museu que desitgi aprofundir en el contingut d’aquesta mostra. Una lectura del fons de la Col·lecció a través d’una sèrie de recorreguts artístics estructurats en tres grans àmbits: experiència, temps i conflicte.

Els treballs inclosos a Col·lecció MACBA 31 qüestionen les diverses formes de conflicte en el món actual, experimenten amb elements i processos de la natura i reflexionen sobre la relació de l’art amb si mateix i sobre la seva capacitat d’interpel·lar la realitat. També reivindiquen l’experiència sensorial, la corporalitat i la vivència del temps com a condicions essencials de l’experiència artística. La mostra aplega 85 obres de 50 artistes d’arreu del món que comprenen un període cronològic de més de cinc dècades, des de 1959 fins a 2014.

La col·lecció d’un museu constitueix un dels seus àmbits principals de treball, però també configura la seva identitat i en determina la capacitat d’interactuar amb el present. Aquesta visita és una oportunitat única d’apropar-se al fons de la Col·lecció de la mà d’una de les persones que la coneix més bé.

Programa

DIMECRES 9 DE NOVEMBRE DE 2016, 18 h
Lloc: Sales d’exposició planta 1

Inscripció

Inclòs en el preu de l’entrada al museu. 30 places disponibles. Els interessats a assistir a la visita ho han de sol·licitar el mateix dia a la recepció del museu.

Contacte

Programes públics
macba@macba.cat
Tel: 93 481 33 68

 • Afegeix al Recorregut

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

 • Comparteix

  Per email

 • Comenta

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

Continguts relacionats

Exposicions

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.