Activitats Altres

Una fisiologia de la ciutat

21 Personae

26 gen. 2019

11 h

Foto: Itxaso Corral

Foto: Itxaso Corral

La ciutat desplega una geografia de pesos, suports, forces, encaixos, suspensions, buits, composicions, volums que ens recorden les convivències i solidaritats entre les materialitats. La ciutat està construïda i està en construcció i, en el mateix punt exacte, està descomposta i en descomposició. Ciutat en moviment continu, humida, fangosa, sorrenca, tremolosa, s’eixampla i es contrau, es dilata i respira per mantenir-se dreta, o s’abandona a la vibració i s’esfondra o s’esvaeix, o es disloca i muta, o es podreix i es corromp i es composta. Un ésser viu i orgànic que es mou en relació amb les temperatures, la humitat, l’activitat sísmica, els vents, les marees... Un ecosistema urbà que constel·la una mena de fisiologia de la ciutat.

Aquesta trobada proposa entrar en contacte amb els fluxos d’aquesta fisiologia urbana a través d’una sessió de respiració col·lectiva on podrem observar sensorialment la materialitat que ens envolta. Ja sigui fent-nos cossos sismògrafs o cossos higròmetres o cossos termòmetres. Ens agafarem una estona per respirar junts i compartir un espai-temps d’escolta i de conversa al voltant d’aquest ecosistema fisiològic en moviment del qual formem part i que, més enllà, ens conté i ens sustenta.

Coordinat per Itxaso Corral

Programa

DISSABRE 26 DE GENER, a les 11 h
Participants:
20
Lloc: es notificarà a les persones inscrites
Preu: gratuit. Amb inscripció prèvia

InscripcióReserva la teva plaça fent clic al botó.

Amb el suport de:

Our Many Europes és un programa de la confederació europea de museus "L'Internationale" i cofinançat pel Programa Europa Creativa de la Unió Europea. Els membres de L'Internationale (Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen, Moderna Galerija (MG + msum), Ljubljana, Van Abbemuseum, Països Baixos, MACBA, Museu d'Art Contemporani de Barcelona, Muzeum Sztuki Nowoczesnej w Warszawie, SALT Research and programs a Istanbul i Ankara, i el Museu Reina Sofia, Madrid) i els seus socis del National College of Art and Design y (NCAD), Dublín i Valand Academy (Gothenburg University) estan presentant més de 40 activitats públiques (conferències, exposicions, tallers) des d'ara fins a maig de 2022.

Contacte

Programes públics
macba@macba.cat
Tel: 93 481 33 68

Informació de contacte

#21PersonaeParticipa a la conversa!

InscripcióReserva la teva plaça fent clic al botó.

 • Afegeix al Recorregut

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

 • Comparteix

  Per email

 • Comenta

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

Continguts relacionats

Activitats

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.